U Francuskoj i Nemačkoj se sve zna unapred, neću tamo: Murinjo kaže da će pažljivo birati idući klub

Portugalac nije imao lepe reči o PSŽ-u i Bajernu

  • 5
Jose Mourinho, Žoze Murinjo Foto: Tanjug/AP

Pre nekih desetak dana, Žoze Murinjo dobio je otkaz u Totenhemu, jer navodno nije hteo da izvede ekipu na trening posle saznanja o osnivanju Superlige Evrope. Brzo je pronašao novo angažovanje, preko leta će biti stručni konsultant za Evropsko prvenstvo, a kaže da će pažljivo birati naredni klub.

Međutim, to neće biti ni PSŽ, pa ni Bajern iz Minhena, jer Portugalac smatra da se tu unapred zna da će osvojiti titulu, te da se to dešava godinama unazad. Kaže da bi radije radio u Engleskoj, gde je situacija izazovnija.

- U Nemačkoj i Francuskoj odete u klub 'A' ili u klub 'B' i znate da je vaša sudbina unapred određena. U Engleskoj je to takmičenje na najvišem nivou. To me privlači. Odbijam da odem u zemlju gde pritisak ne postoji – izjavio je Posebni.

Međutim, teško da bi u Parizu ili Minhenu uopšte i razmišljali o dovođenju Murinja, posebno uzevši u obzir rezultate koje je ostvario na Ostrvu u svojim minulim mandatima. Nije se Portugalac baš toliko proslavio, zato i ne žuri, te traži odušak.

- Sačekaću svoj povratak fudbalu. Možda je prerano da to bude sledeće sezone. Videćemo – istakao je on u jednom intervjuu.

Video: Varnice posle brutalnog starta: Za malo došlo do tuče fudbalera Zvezde i Vojvodine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A.V.

    2. maj 2021 | 08:26

    Znači da i Srbiju neće tražiti angažman. 🤣🤣🤣 Zna se ko će biti šampion.

  • baba smilja iz darosave

    2. maj 2021 | 08:18

    preuzmi partizan sa njima se nikad nezna 2 ili 3

  • Shone

    2. maj 2021 | 08:17

    Znaci ne bi ni kod nas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA