Vreme čitanja: oko 1 min.

Dočekali ga kao najvećeg neprijatelja u Barseloni, on im uzvratio golom, osmehom i brutalnim komentarom

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Francuz je imao veče iz snova...

  • 0
Usman Dembele - FK PSŽ Foto: Valentina Claret / Panoramic / Profimedia

Fenomenalno veče Lige šampiona je za nama! Rolerkoster na dva stadiona, viđeno je čak jedanaest golova i dva preokreta u odnosu na prve mečeve, a prolaz dalje izborili su Pari Sen Žermen i Borusija Dortmund.

Upravo je francuski klub u gostima na "Monžuiku" uspeo da neutrališe minus sa domaćeg terena od 3:2 i sa 4:1 nokautirao i ovako dotučenu Barselonu.

Katalonci su tako ostali bez plasmana na istorijsko prvo Svetsko klupsko prvenstvo u novom formatu, a Kilijan Embape i družina su mogli da se slade drugom uzastopnom eliminacijom giganta, nakon one iz 2021. godine.

Centralna figura utakmice pored njega bio je Usman Dembele koji je u prvom poluvremenu propustio dve šanse, ali i pogodio za poravnanje u 40. minutu, sve to nakon što je dobio salvu uvreda pre početka meča, a neki su išli toliko daleko da su palili njegov dres.

Naravno, razlog je to što je on napustio Barsu na početku sezone, a u prvom meču na "Parku Prinčeva" je pogodak burno proslavio, što mu navijači katalonskog kluba neće zaboraviti.

Prilikom izlaska sa terena je takođe propraćen salvom zvižduka, na šta je reagovao osmehom, koji nije skidao sa lica do samog kraja.

Posle meča Dembele je u izjavi istakao da je to sve normalno.

- Srećan sam u Parizu i sada idemo u polufinale. Zvižduci navijača Barselone? To je normalno na svakom fudbalskom stadionu - rekao je Dembele.

Na kraju meča je dobio i nagradu za igrača utakmice, a sve to je proslavio selfijem.

(Telegraf.rs)

Video: Tata mu je jedan od najboljih fudbalera sveta, a on ima talenat za košarku: Nejmarov sin cepa mreže

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA