≫ 

Oglasio se agent koji je doveo Asana u Partizan: Postupio je egoistično i prekršio propise FIFA

Klub je učinio sve da se pronađe rešenje i pomogne igraču, ali...

  • 56
Takuma Asano, FK Partizan Foto: MN Press

Pre nego što je iznenada napustio Partizan, Takuma Asano je isto tako iznenada promenio i zastupnike. Čovek koji ga je, zahvaljujući u dobroj meri i bivšem treneru Savu Miloševiću, doveo u Humsku - Kevin Fionareli se takođe oglasio i stao na stranu crno-belih, rekavši da je Japanac prekršio propise FIFA misleći samo na sebe.

Menadžer kaže da je Asano postupio egoistično ne obazirući se na posledice po Partizan, tim, saigrače...

- Kako sam učestvovao u transferu igrača Takume Asana iz Arsenala u Partizan, duboko žalim zbog trenutne situacije izazvane iznenadnim odlaskom Asana. Jednostrani raskid ugovora o radu bez opravdanog razloga najstrože je zabranjen prema propisima FIFA. Solidarnost treba da vodi naše akcije, a ne egoizam. Partizan je u više navrata pokušao da reši sve razlike. Mi više ne predstavljamo igrača i ne možemo da preuzmemo odgovornost za njegove postupke. Partizan je učinio sve moguće da pronađe rešenje i pomogne igraču. Svi mi u Sportfrontu podržavamo Partizan u ovoj situaciji - rekao je Kevin Fioraneli iz agencije Sportfront International GmbH.

Da li je Asano možda prenaglio pri odlasku iz Partizana?

Sasuolo u seriji od četiri pobede, Atalanta želi da osigura mesto u Ligi šampiona, u poslednjih sedam kola ispustila je samo dva boda. Gosti su favoriti s kvotom 1,55, ali Sasuolo je od decembra dao gost na svakom meču kod kuće, a igra GG plaća se sa 1,43. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Sasuolo – Atalanta.

Video: Asano odradio 70 odsto posla za Partizanov 3. gol: Natho asistirao, a Jojić pogodio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • winx_card

    2. maj 2021 | 12:36

    Prekinuti ugovor o radu bez opravdanog razloga??? alo sta lupas? Covek ima potpuno pravo na to. Pa nije lud da igra za dzabe dok drugi redovno pune svoje dzepove. I eto kakva slika ide u svet zbog nesposobne uprave. ko ce posle da im dodje kad cuju da plate uopste i nema

  • Pana

    2. maj 2021 | 12:35

    Da,ovaj prenaglio,a Kleo nije, pošto je ovaj otišao,a Kleo došao u Partizan! Kako ste vi uvek u pravu i uvek drugi kriv,ponajviše Vučić i Zvezda,a ne vidite svoje bahato i prokleto ponašanje!

  • Rm

    2. maj 2021 | 17:36

    Podrska asanu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA