To je bio prst sudbine: Stanković slikovito objasnio istovremeno osvajanje titula Zvezde i Intera

Aktuelni trener Crvene zvezde ponosan je nakon velikog uspeha Nerazura, ali i crveno-belih

  • 7
Dejan Stanković, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Aktuelni trener Crvene zvezde i nekadašnja legenda Intera, Dejan Stanković će sigurno dugo pamtiti nedelju koja je ostala za nama. Prvo je sa crveno-belima uspeo i matematički da obezbedi titulu u nacionalnom prvenstvu, a kasnije tokom vikenda je saznao da je njegov bivši klub došao do Skudeta u Italiji, čime je prekinuo dugogodišnju dominaciju Juventusa.

I dok su momci sa stadiona “Rajko Mitić“ slavili protiv Vojvodine minimalnim rezultatom u četvrtak (1:0), Inter je čekao vesti sa meča između Sasuola i Atalante, gde je viđena podela bodova, čime su Nerazuri zvanično stekli nenadoknadiv kapital u poslednja četiri kola.

To je bio odličan povod za redakciju italijanske Gazete delo Sport da kontaktira Stankovića i da ga priupita kako se oseća povodom čitave situacije. Nema sumnje da se oseća izuzetno ponosno, ali u svemu vidi određenu simboliku.

- Ja sam osvojio sa Crvenom zvezdom titulu u Srbiji, a Inter je to učinio u Italiji. To što smo uradili ovu stvar istovremeno je prst sudbine. Koračali smo zasebnim stazarama, ali oboje smo to činili hrabro, kao navijači Interarekao je Stanković.

Zvezda je ove sezone igrala protiv najvećeg protivnika Intera u Ligi Evrope, ekipe Milana, časno je ispala, iako nijednom nije poražena. Ukoliko sudbina ponovo reši da “uplete“ prste, možda se desi da crveno-beli i Nerazuri ukrste koplja naredne sezone u Evropi.

Video: Zagrljaji i muški poljupci: Lalatović i Stanković posle meča koji je odlučio šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobari

    3. maj 2021 | 16:58

    PITANJE SE POSTAVLJA, KOJA TITULA JE LAZNA???

  • Laki Lu

    3. maj 2021 | 20:54

    Ja sam tvoja (penal) sudbina

  • Dima

    3. maj 2021 | 17:55

    A sta on ima sa Interom i njihovom titulom ne razumem ? Oni koji sada igraju za taj klub i koji su zasluzni osvajanju titule nisu ni čuli da je takav u svetu fudbala i postojao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA