≫ 

Navijači Zvezde besni na klub zbog Rada: Osvanule uvrede ispred Marakane, sumnjiv im ishod meča

Digla se velika prašina posle meča na Banjici

  • 61
FK Crvena zvezda, FK Rad

Foto: MN Press

Crvena zvezda je prekinula seriju pobeda, posle niza od čak 22 vezana trijuma. Kada se najmanje očekivalo, niz je prekinuo Rad, davljenik u Superligi, kome je svaki bod zlata vredan i koji u poslednje vreme ima neverovatnu seriju dobrih rezultata, iako je donedavno bio faktički otpisan kao putnik u niži rang takmičenja.

Crvena zvezda je vodila sa 2:0, a onda dozvolila da primi dva gola na Banjici i tako ostane bez pobede u Superligi po prvi put još od oktobra, kada je Javor odoleo na Marakani.

Ipak, navijači Zvezde sumnjaju da su njihovi fudbaleri igrali ležerno protiv Rada i smatraju da su "pustili papučicu sa gasa" nakon vođstva od 2:0. Posebno sumnjive su im reakcije bekova, Marka Gobeljića kod prvog i Milana Gajića kod drugog gola, a utisak je da je i Borjan reagovao ispod nivoa na koji je navikao navijače.

Video: Dva gola u 60 sekundi na Banjici: Pavkov pogodio za 2:0, Rad odmah s centra smanjio na 2:1

Video: Rad izjednačio protiv Zvezde, Gajić smušeno reagovao u odbrani

Meč protiv Rada naterao je i Delije da posle dugo vremena aktiviraju čuvenu "trafostanicu" ispred Marakane, na kojoj su u prošlosti često osvanjivale poruke i grafiti, naročito u kriznim momentima za klub ili u vreme velikog nezadovoljstva navijača.

Očigledno je da je nezadovoljstvo već dugo tinjalo, a da je posle meča na Banjici eskaliralo, pa je osvanula i uvredljiva poruka ispred Marakane.

 

Ni na društvenim mrežama i forumima nisu štedeli ni Zvezdu ni Gobeljića, mnogi su iskazali sumnju u ishod meča i "opleli" su po upravi kluba.

Zvezda je svakako već obezbedila titulu i matematički i Dejan Stanković je mogao da iskombinuje tim i odmori neke igrače, jer je prioritet ekipe do kraja prvenstva finale Kupa protiv Partizana na Marakani 25. maja.

Međutim, svakako je bilo i nelogičnosti, kao što je recimo situacija iz 84. minuta, kada slobodan udarac iz izgledne pozicije izvodi štoper Radovan Pankov.

Čak i tamo gde je Zvezda na svom Tviter nalogu Zvezda TV objavila snimak navodnog penala koji nije sviran, usledila je salva nezadovoljnih komentara Zvezdinih navijača.

Radovan Pankov

Radovan Pankov izvodi slobodan udarac u 84. minutu; Printskrin: Youtube/FK Crvena zvezda

 

 

 

 

 

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    6. maj 2021 | 11:42

    Ja i dalje želim odgovor? Ko forsira ovog Gobeljića? I ko mu je dao za pravo da on na sever nosi pehar. Čime je on to zaslužio???

  • As

    6. maj 2021 | 11:48

    Vidi se iz aviona da je meč namešten.Igrač zvezde kod drugog gola rada ni nogu nije postavio da blokira šut.

  • Saša

    6. maj 2021 | 11:26

    Vidi vraga, navijači tek juče primetili ono što se godinama unazad dešava?! Dok su vama i Partizanu dosuđivani nepostojeći penali i priznavani golovi iz gol auta nije vam palo na pamet da će od toga jednog dana zasmrdeti cela Srbija? Sada treba UEFA da Srbiju stavi na crnu listu za sva takmičenja u fudbalu a naše vlasti da pohapse sva rukovodstva super lige jer su i ovi niži od njih naučili pesmu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA