≫ 

Dileta Leota snimljena u vreloj akciji na jahti: Paparaci je slikali dok razmenjuje strasti s dečkom

Veza sa Turčinom je preživela i aferu sa sinom vlasnika Rome

  • 1
Dileta Leota Foto: Instagram.com/dilettaleotta/

Jedna od najlepših novinarki sveta, Dileta Leota, ovih dana je u centru pažnje italijanskih medija zbog navodne seks afere sa vlasnikom Rome Fridkinom.

Mediji su objavili da je Dileta prevarila svog dečka, turskog glumca Džana Jamana, koji važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca sveta.

Nakon toga Dileta je optužila medije da lažu i da ne vidi šta je problem ako s nekim ode na piće i zbog čega ne može da ima muške prijatelje, već odmah mediji počinju da je povezuju sa svakim muškarcem sa kojim je vide. Prethodno je to bio Zlatan Ibrahimović, a sada sin vlasnika Rome.

Mediji su nakon toga uzvratili objavljivanjem fotografije na kojoj Dileta Leota strastveno ljubi američkog milijardera.

Mnogi su tada pomislili da je to i kraj veze sa Turčinom, ali je Dileta uspela da ga ubedi da je u pitanju stara fotografija, nastala pre šest meseci i da je tada bila slobodna devojka.

Očigledno je da između njih veza nije gotova, a nove fotografije koje su paparaci zabeležili na jednoj jahti na kojoj su se provodili Dileta Leota i Džan Jaman, dokazuju i da su strasti i dalje žive između njih, pa su snimljeni i neki vreli kadrovi.


Video: One mame uzdahe u kakvom god izdanju bile: Novinarke koje sportu daju posebnu čar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA