≫ 

Vučelić: Vučić hrabri borbu protiv sportske mafije - ako su kladionice uključene, tome nema kraja

Čelni čovek crno-belih ističe da će i pored VAR-a, za koji se Partizan već dve godine zalaže, morati da se angažuju i bezbednosne službe

  • 16
Milorad Vučelić Foto: Telegraf

Predsednik Partizana Milorad Vučelić naveo je u jutarnjem programu Pinka da izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o borbi protiv sportske mafije izuzetno ohrabruje.

- To je njegov lični uvid, pošto sportske novine uglavnom pišu o tome koliko je palo golova. To je značajno zato što je ljudima iz sporta dalo priliku da pričaju o tome, zato što je to bilo zabranjeno od strane FSS. Ja sam recimo pre nekoliko godina kažnjen zato što sam javno rekao da su Partizanu oduzeti bodovi. To je bio verbalni delikt. Što se Partizana tiče, ja mogu da kažem da Partizan ne namešta utakmice, nekada pobedi, nekada izgubi - rekao je Vučelić.

Čelni čovek crno-belih ističe da će i pored VAR-a, za koji se Partizan već dve godine zalaže, morati da se angažuju i bezbednosne službe kako bi sprečile nameštanje utakmica.

- Druga stvar su sudijske greške, to se dešava i pored VAR-a. Ali ovde nije reč o greškama, već o svesnom nameštanju rezultata. Ako su kladionice uključene, tome nema kraja. Mora se vratiti regularnost fudbalu, gubljenju i pobeđivanju - naveo je Vučelić.

Naveo je da Asano ne može da raskine ugovor i zbog činjenice da nije bilo nikakvog upozorenja, već je nakon napisane objave na instagramu pobegao iz kluba.

- Da smo upozoreni da će raskinuti ugovor, što je nužno, on bi imao osnova za raskid. Ali ništa nije rečeno. Ovde se stvara neki mit o Srbima koji su javašlije, i o nekim radilicama Japancima. Niti su Japanci radilice, pa se stalno pominje da su psihopate koje se ubiju kada vozovi kasne. A vozovi su juče predviđeno kasnili 30 minuta - rekao je predsednik Partizana.

Lil i dalje drži prvo mesto u Francuskoj, ima bod više od PSŽ-a i očekuje nas velika borba za titulu u poslednja tri kola. Lil večeras (21.00) gostuje Lansu, a kvota na dvojku je 2,05. Pogledajte sve kvote klaidionice MOZZART za Lans - Lil.

Video: Stanković neće izgovore za to što je cilj ispunjen: Trebalo je da vodimo 4:0 nula na poluvremenu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Belgrade banditen

    7. maj 2021 | 09:40

    UPRAVA NALOLJE! Vucelicu dosta si sluzio ovom rezimu sve si udovoljavao pa vidis dokle smo stigli vreme je da odes zajedno sa ilievim i vazurom!

  • sasa bgd

    7. maj 2021 | 09:36

    Samo idi vise covece da te negledam volim partizan

  • Mrki

    7. maj 2021 | 09:47

    Zamislite,Albanija odavno zatvorila kladionice!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA