Svrake se pretvorile u Vrane i "iskopale oči" Lisicama: Lester imao horor veče, sve je dalji od LŠ

Njukasl u jednom trenutku vodio sa 0:4, tim sa "King Pauera" do kraja uspeo da postigne dva gola

  • 2
Britain Soccer Premier League Alex Pantling

Očekivala se lagana pobeda Lestera, dobili smo potpuni kolaps tima Brendana Rodžersa. Njukasl koji više nema ni za šta da se bori, došao je na "King Pauer" potpuno rasterećeno i to se na kraju pokazalo kao odlično po njih. Svaku šansu su iskoristili gostujući fudbaleri koja im se ukazala, ostavili su u neverici veliku većinu ljubitelja fudbala širom planete, a verovatno i svoje navijače, koji će se pitati zašto ovako nisu igrali cele sezone. Ovako, to će biti samo jedna "pirova" pobeda za Svrake - 2:4 (0:2).

Jeste večeras Lester imao više udaraca ka golu, ali je više šansi i propustio. Sa druge strane, Njukasl je zaista iskoristio sve što mu se pružilo, kaznio je Lisice za nekonkretnost i upisao tri boda.

Prvi gol došao je u 21. minutu nakon velike greške Čaglara Sojundžua. Nije uspeo fudbaler Lestera da iskontroliše loptu u zadnjoj liniji, prišunjao se Džozef Vilok, istrčao je na jedan na jedan sa golmanom i matirao ga. Samo desetak minuta kasnije je Pol Damet uspeo da duplira prednost Njuke nakon kornera. Tim rezultatom otišlo se na veliki odmor.

Očekivala se kakva-takva reakcija Lisica, bar jedan gol koji bi ih u potpunosti vratio u život. Ali umesto toga, stigao je treći gol Njukasla. U 64. minutu u strelce se po prvi put upisao Kalum Vilson, koji je to uspeo da učini devet minuta kasnije, čime je samo dosolio otvorenu ranu koju su imali fudbaleri Lestera.

Ipak, do kraja utakmice videli smo dva pogotka u mreži Svraka. Prvo je Mark Olbrajton postigao pogodak u 80. minutu, da bi konačan rezultat postavio Keleči Ihenačo sedam minuta kasnije. Svakako nedovoljno i preksano da se bilo šta spasi na ovoj utakmici.

Video: Golman Jovanović brani 50% penala ali predsednik Vučić je ipak zatresao mrežu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • uefa da reaguje

    7. maj 2021 | 23:53

    lester naj verovatnije u ligi sampiona a nju kastl kupio da nebi ispali u drugu ligu

  • panic

    8. maj 2021 | 02:32

    hoce to kad je namesteno ali nema frke kao kod nas kad se namesti to bi sve trebalo direktno u 3 ligu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA