≫ 

Ništa od 350.000 za Zvezdu, fotka sa ulica Beča je dokaz za to!

Spiridonović već napustio Tursku, Genčler neće otkupiti ugovor

  • 16
srđan spiridonović Foto: MN Press

Pokušala je Crvena zvezda slanjem Srđana Spiridonovića na pozajmicu u Tursku da vrati letošnji uloženi novac, ali nema sumnje da će krilni vezista biti na prozivci crveno-belih pred početak sledeće sezone!

Genčlerbirligi neće otkupiti Spiridonovićev ugovor za 350.000 evra, kako je zimus glasio dogovor sa Zvezdom, pošto je fudbaler već napustio Tursku i nalazi se u Beču.

Popularni Spidi je odigrao svega 85 minuta u šampionatu Turske, i to nakon što je ulazio sa klupe, a Genčler je tri kola pre kraja odlučio da mu krilni vezista više nije potreban.

Srđan Spiridonović Printskrin: Instagram/srdjan_spiridonovic

Sam Spiridonović se "tagovao" iz Beča gde trenutno odmara i čeka letnji prelazni rok kako bi verovatno našao novu destinaciju. U Zvezdi nema mesta za njega, a na klubu je da odluči hoće li ga ponovo slati na pozajmicu ili će mu dati čiste papire.

Podsetimo, Spiridionović sa Zvezdom ima ugovor do 2023. godine i zagarantovanih 250.000 evra po sezoni. Po dolasku na Marakanu je imao nekoliko zapaženih partija, ali je vremenom padao u drugi plan.

>>> Igrom slučaja, danas (18.30) u Mančesteru će se odigrati uvertira za finale Lige šampiona - Mančester Siti čeka Čelsi u meču u kojem i matematički može da overi titulu u Premijer ligi. Kvota na keca je 2,00, iks je 3,40, a dvojka 3,90, dok je kvota na GG3+ 2,55. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Čelsi.

U međuvremenu je navukao i bes navijača zbog toga što je u kafani uhvaćen sa atraktivnom crnkom čije fotografije možete pogledati ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smederevac

    8. maj 2021 | 09:02

    Igrače fkcz. niko neće jer igraju nameštene utakmice već 4 godine....to su svi prokužili.

  • Mrcke

    8. maj 2021 | 08:57

    Ovo drvo ima ugovor?????

  • VRS

    8. maj 2021 | 10:12

    Kao partizanovac mogu samo da każem svaka čast majstore na ukusu, riba ti je vrh, a tvoje fudbalsko znanje, kao i u većine zvezdinih igrača je prokuženo čak i u Turskoj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA