≫ 

Real, Barsa i Juve izdali zajedničko saopštenje vezano za Superligu i pretnje UEFA

 ≫ 

Ne odustaju od takmičenja koje su osnovali

Komentari

  • Grunf

    8. maj 2021 | 12:38

    Mislim da bi Mesi igrao pre za Rosario, nego da sa Barsom ide po svetu svake nedelje da bi zabavljao nezainteresovane Amerikance, koji na stadion dolaze samo da bi ždrali.Što da mu neće ponuditi dobru lovu, koju nema.Taj je zaradio i za čukun, čukun unučiće i bole ga uvo da igra ligu bez ikakvog značaja.

  • Putin R.S

    8. maj 2021 | 12:04

    Zabrana na 5 godina u evropskim takmicenjima od UEFA i FIFA kao i fudbalerima da se igra za reprezentaciju. Da savezi nisu korumpirani (sto je praksa u svim ligama sveta osim engleske) bili bi vam oduzeti bodovi i izbaceni u drugu-trecu ligu, pa bi ste se onda slikali. Interes vam je da samo vi zaradjujete i igrate fudbal, dok za vas ostatak klubova u evropi nema prava da igra i da zaradjuje. Samo Barsa i Real su oko milijardu evra u crvenom, a UEFA uvek kaznjava sirotinju novcano, izbacivanjem, oduzimanjem bodova, zabranom publike, kaznom sbog najmanjih sitnica, a ovima se jos uvek gleda kroz prste da se ne bi naljutili.

  • Vitez Koja

    8. maj 2021 | 11:38

    "Pokušali smo da nađemo rešenje da preživimo", rekoše ubogi Real, Barca i Juve. Niste razmišljali o tome da malo smanjite razbacivanje para i pranje istih.Kupite igrača za 60 miliona, on vam sedi na klupi i sada ne vredi ni 10.Nijednom igraču nikada niste uvećali vrednost.Ako vam liga šampiona zabrani nastupe ostaćete i bez to zvezda što imate u timovima.Mesi ode u City, Ronaldo u PSŽ, a Real i ovako nema neke zvezde, pa nećete onda biti interesantni ni tim Amerikancima i Azijatima za čija tržišta i pravite tu ligu.

  • mlad kajmak

    8. maj 2021 | 11:12

    Uefa mafia!!! Podrska super ligi!!! Probni balon je pusten, vidimo reakcije a za par godina krece najbolje fudbalsko takmicenje bez malih i nebitnih klubova koje niko ne zeli da gleda! Zivela esl!

    • 8. maj 2021 | 12:22

      Mile rent-a bubreg

      @mlad kajmak

      Vidi se da si mlad.Ko želi da gleda svakog vikenda derbi Real-Liverpul ili Barca-Mančester, koji nema nikakvog značaja.Ko je odredio da su to najbolji klubovi.Oni hoće da prave to iako su protiv toga navijači i igrači.Igrači treba da putuju non stop da bi igrali utakmice u Šangaj, Njujork, Las Vegas,Tokio, samo da bi zabavljali tamošnju publiku dok žderu hot dogove i srču neki bućkuriš.Ostali bi brzo bez najboljih igrača osim onih kojima je bitna samo lova i što više love, a takvih u fudbalu nema baš ni previše.Moći će oni da uzimaju pare i u Romi, Napoliju, Sevilji,Bajernu, PSŽ-u...Nema veće suštine fudbala nego kada je Zvezda postala prvak Evrope i sveta ili kada je odrala Liverpul u LŠ.Tako je i sa Portom, Benfikom, Steauom, Ajaksom,PSV-om...Nije lova jedina stvar koja je presudna u fudbalu.

    • 8. maj 2021 | 12:31

      Argos

      @mlad kajmak

      Ti si obican balavac koji nema pojma sta je fudbal

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA