≫ 

Kako ovo može biti ofsajd? VAR "ubio" Totenhem, Lids dokusurio "Pevce" u Jorkširu

Totenhemu je poništen čini se regularan gol na 1:1, malo posle toga Lids je poveo, na kraju slavio 3:1

  • 4
hari kejn Foto: twitter/goal.com

VAR je opet napravio džumbus u Premijer ligi, na utakmici Lids - Totenhem, pošto je intervencijom iz video sobe poništen gol Harija Kejna za vođstvo gostiju 2:1. U nastavku meča, ekipa iz Jorkšira je iskoristila tehnološku "asistenciju", vratila vođstvo do poluvremena, a onda dotukla goste pred sam kraj meča, za trijumf u okviru 35. kola Premijer lige. 

Biće polemika i posle ove sporne situacije, a kako da ne bude, jer su ponovo milimetri odlučivali, čak i delovi milimetara, a na kraju je odluka išla na ruku tima koji se branio, Lidsa, iako se jasno vidi da je Kejn bio u ravni sa igračem rivala kada je dobio loptu od Sona.

Ipak, VAR oko je oštrije, VAR mere su preciznije, pa je nakon procene situacije sudija na kraju poništio elegantan lob gol napadača "Pevaca".

Ako je ovo zaista bio ofsajd, onda je to bukvalno bilo "za dlaku".

Pogledajte i sami trenutak kada Kejn dobija loptu i poziciju igrača gostiju u tom momentu.

Bio je to moguće i ključni trenutak utakmice, jer je Lids malo posle postigao gol i ponovo prešao u vođstvo. Strelac je bio Bamford, a pre njega mrežu posrnulih "Pevaca" pogodio je i sjajni Dalas (osmi gol u sezoni za ovog defanzivca).

Son je vratio nadu gostima, pogodio je za 1:1, potom je usledila već opisana VAR situacija u korist domaćeg tima, posle koje gosti kao da su potonuli.

Lids je stavio tačku na trijumf u 84. minutu preko Rodriga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA