≫ 

Milinković-Savić čitavo poluvreme igrao sa slomljenim nosem, junački izgurao meč sa Fiorentinom

Srbin je još u prvom poluvremenu zaradio frakturu nosne kosti u duelu sa Pulgarom

  • 5
sergej milinkovic savic Foto: youtube/mr_ babadook_23

Srbi su bili u centralnim ulogama u meču Fiorentine i Lacija u kojem je zablistao Dušan Vlahović sa dva gola, ali i Milinković-Savić zaslužuje sve pohvale jer je stoički izdržao na terenu do kraja, uprkos vrlo nezgodnoj i bolnoj povredi.

Srpski fudbaler je negde krajem prvog poluvremena, posle žešćeg sudara sa Pulgarom, dobio udarac u nos, krenula mu je i krv, a kasnije se ispostavilo da je pretpreo frakturu koja mu ipak nije bila prepreka da meč završi na terenu do samog kraja.

- Hteo je da ostane na terenu po svaku cenu - kaže trener Lacija Simone Inzagi za Sergeja, hvali karakter i hrabrost srpskog igrača.

- Bili smo sigurni da je slomio nos tokom duela s Pulgarom pre poluvremena. Fiorentina je vrlo jaka ekipa i trebao nam je njegov doprinos, zato je nastavio da igra - rekao je trener gostiju.

Ove sezone Sergej je postigao osam golova i podelio 11 asistencija u 40 utakmica u svim takmičenjima i jasno je koliko znači za igru "nebeskoplavih".

Nije Real prošao u finale Lige šampiona, ali i dalje se bori za titulu. Večerašnji (21.00) meč protiv Sevilje je izuzetno važan za Kraljevski klub, a kvota na keca je 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Sevilja

Delovalo je u jednom trenutku sezone da će se Juventus i Milan do kraja boriti za titulu, ali je realnost takva da će njihov večerašnji (20.45) meč biti izuzetno važan u borbi za Ligu šampiona - trenutno su izjednačeni po bodovima. Kvota na keca je 1,80, iks je 3,60, kao i dvojka, dok je kvota na GG3+ 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus - Milan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA