≫ 

Neverovatan pad kvote na Spartak u gostima protiv Voše: Kladionice već znaju ko ostaje u ligi?

Ponovo sumnjiva dešavanja pred meč Superlige

  • 5
FK Spartak Subotica, FK Vojvodina

Printskrin: Youtube/Super liga Srbije

Posle današnjeg dana će možda neke stvari vezane za opstanak u Superligi biti jasnije. Fudbaleri Spartaka imaju prilike da protiv Vojvodine u vojvođanskom derbiju osiguraju opstanak u najjačem rangu takmičenja.

Da bi to i matematički osigurali, neophodna im je pobeda nad Vojvodinom. U nekim računicama i remi im može biti dovoljan, ali onda moraju da gledaju šta će uraditi Novi Pazar protiv Metalca i da se nadaju da neće doći do sva tri boda, kako u poslednjem kolu ne bi strepeli za opstanak.

Kvota na Vojvodinu, koja je već osigrala Evropu i nema takmičarski motiv, bila je u startu 1,45, ali je kako se meč bliži početku dostigla je 2.50, dok je na Spartak svojevremeno na startu bila i 6,6, a sada je pala na čak 2,55.

Da li je u pitanju samo loša početna projekcija bukmejkera, koji su sada korigovali kvote na osnovu uplata, ili ćemo ponovo imati sumnjiva dešavanja koja će dati dodatni materijal u istrazi o sumnjivim dešavanjima i nameštanjima u srpskom fudbalu o kojima je govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ostaje nam da vidimo kada počne utakmica na Karađorđu.

Vojvodina je svakako u lošoj situaciji, mnogim igračima ističu ugovori, Nenad Lalatović odlazi iz kluba takođe i u žestokom je sukobu sa upravom, a na sve to dogodila se i tragedija pošto je sportski direktor kluba Milan Kosanović preminuo od korona virusa u četvrtak.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    14. maj 2021 | 13:02

    Фудбала одавно више нема, све је преузела кладионица!

  • nscz

    14. maj 2021 | 13:13

    Spartak je vec izbacio iz Lige Donji Srem na pravdi Boga. Samo zato sto je imao Toleta. Sad Tole opet vodi glavnu rec u FSS tako da me ne bi cudilo

  • Stari "namestajci"

    14. maj 2021 | 17:00

    Spartak i Vojvodina namestaju utakmice kako im kazu drugi ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA