≫ 

Dribling koji je Aranđela "poslao u maline": Da je Ronaldo dao ovakav gol, o tome bi pričao ceo svet

Vrhunsko majstorstvo Lazara Tufegdžića

  • 6

Fudbaleri Spartaka iz Subotice poveli su na Karađorđu sjajnim golom Lazara Tufegdžića, koji je iskoristio jednu kontru u 14. minutu utakmice.

Najbolji strelac "Plavih golubova" pokazao je majstorstvo, koje će dobro da upamti Aranđel Stojković, bek Voše, kojeg je driblingom poslao "po burek".

Zatim je preciznim udarcem poslao precizan udarac u donji desni ugao gola Željka Brkića, koji nije imao nikakvu šansu da odbrani ovaj udarac i samo je paradom ulepšao gol.

Ako bi ovakav gol postigao neko od najboljih igrača sveta, Lionel Mesi ili Kristijano Ronaldo, nema sumnje da bi se ovaj potez vrteo na svim TV špicama u svetu.

Zato u videu na početku teksta pogledajte ovo majstorstvo koje je izveo najbolji strelac Spartaka, koji je došao do svog 15. gola u sezoni.

Ubedljivo poslednji tim Superlige Bačka danas (18.05) dočekuje ubedljivo prvoplasiranu Zvezdu, novog-starog šampiona Srbije. Rezultatskih motiva nema, osim što crveno-beli jure nove rekorde po broju osvojenih bodova i postignutih golova. Kvota na dvojku je 1,13, a na kombinazziju 2&4+ 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bačka - Zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA