≫ 

"Zvezdi od srca želim da više gubi bodove": Trener Metalca očajnički želi zanimljivije prvenstvo

Iz Lazetićevih usta u božije uši - za dobrobit prvenstva

  • 9

Slave fudbaleri Zvezde 32. titulu šampiona Srbije, uz dva rekorda, po broju osvojenih bodova (evropski rekord) i po broju postignutih golova u jednoj sezoni, ali nemaju za čim da žale ni igrači Metalca - ispunili su primarni cilj.

Uprkos porazu od 5:1 na našem najvećem stadionu ekipa iz Gornjeg Milanovca dignuta čela se vraća kući svesna da je daleko pre okršaja sa crveno-belima ostvarila veliki uspeh ove sezone, i opstanak i kao bonus utisak, etiketu jednog od najprijatnijeg iznenađenja lige.

Otud i zadovoljstvo na licu trenera Žarka Lazetića koji za narednu sezonu, ili bolje reći za naredne, ima samo jednu želju kako bi sve dobilo smisao.

- Čestitam Zvezdi na  tituli, želim im pre svega da možda u narednim sezonama imaju malo ozbiljniju konkurenciju, odnosno da više gube bodove, to im stvarno želim od srca, da ili mi ostali budemo bolji, ili oni malo lošiji, da bi sve imalo više smisla. Čestitam celom mom klubu i igračima na zaista fenomenalnoj sezoni, rekao sam im i pre meča, u odnosu na sve okolnosti, mi smo na neki način šampioni, igrači pre svih, i zato im čestitam od srca. U turbulentnoj sezoni smo uspeli da uzmemo više bodova nego što smo očekivali - kaže Lazetić, čiju kompletnu izjavu možete pogledati u vrhu videa.

Poslušajte i šta je trener Zvezde Dejan Stanković rekao posle utakmice.

Video: Metalac snalažljivo dao gol, Stanković podivljao na sudiju: Uneo mu se, možete da mu čitate s usana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qwerty

    19. maj 2021 | 19:07

    Pa kada bi vi svi igrali bolji fudbal, a ne buknere svako kolo mozda bi nam i uzeli neki bod. Ocajni ste svi, pa cak i partizan

  • МАРАКАНА РОЂАЦИ

    19. maj 2021 | 19:39

    Види га овај... Полако. И ти ћеш у другу лигу,заједно са овим твојим нарикачама. Ево толико плачу да нам и киша више не треба

  • Djuka

    19. maj 2021 | 19:03

    Propali franjevac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA