≫ 

Partizan pregovara s Obradovićem: Postoje dve opcije, mogući su i ustupci

Aktuelni sporazum važi do 30. juna...

  • 9
Ivan Obradović, FK Partizan

Foto: MN Press

Prva runda razgovora između Partizana i Ivana Obradovića u vezi sa produžetkom ugovora iskusnog fudbalera nije dobila konačan epilog, jer će pregovori biti nastavljeni.

Zastupnici igrača su u Humskoj izneli svoj predlog, čelnici kluba su imali nešto drugačiju ideju i priča će svakako biti nastavljena u najskorije vreme, jer fudbaleru 30. juna ističe važeći ugovor i postaće slobodan igrač.

Konkretno, Partizan je za Obradovića imao dve opcije.

Prvu - da produži saradnju za još dve godine, ali sa korekcijom zarade, jer klub je, kako je Telegraf.rs već ranije pisao, namaren da tokom predstojećeg leta smanji budžet plata igračkog kadra za bar 50 odsto.

U drugoj opciji, crno-beli su za levog beka imali ponudu da mu plata ostane ista kao i do sada, ali bi onda korigovalo trajanje ugovora, odnosno smanjilo za sezonu, pa bi se obavezao do leta 2022. godine.

Sa druge strane, zastupnik igrača u pregovorima (Miroslav Miki Stević) izneo je ideju o novoj dvogodišnjoj saradnji dve strane, ali bez promena u finansijskom delu ugovora Obradovića.

Dakle, dve strane su stavile karte na sto, postoji obostrana želja da se saradnja nastavi, ali će očito morati da dođe i do određenih ustupaka. U svakom slučaju, pregovori će biti nastavljeni...

Video: Stanojević posle poraza na kraju Superlige: Nije normalno da pobedite 30 utakmica!

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JOVAN

    20. maj 2021 | 14:46

    On ne može ni u Borči da igra!

  • Hersonisos

    20. maj 2021 | 14:24

    Stvarno nema potrebe da ostaje, čovjek je bivši fudbaler, bez brzine, bez snage, prodora, Urošević je Alaba za njega...ili da ostane ali za rotaciju sa smanjenim ugovorom...nije više igrač na koga se možeš osloniti..

  • Grobar Mne

    20. maj 2021 | 16:16

    E kukala nam.majka sa ovom upravom.Samo uzimaju ili vracaju one istrosene igrace koje niko nece i onda kada pocne prvenstvo,poslije treceg kola vec zaostaju bodovno za Zvezdom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA