Srbija u Staroj Pazovi igra protiv Brazila: Malkom, Rodrigo i Martineli prete Orlićima!

Mlada selekcija Srbije dočekuje tri godine starije Brazilce koji se spremaju za OI

  • 0
Fudbal, FK Liverpool -FK Real, Liverpul, Real Madrid Foto: Tanjug/AP

Olimpijska reprezentacija Brazila (igrači rođeni posle 1. januara 1997. godine) gostovaće u Srbiji 8. juna i odigraće prijateljsku utakmicu protiv naše U-21 reprezentacije u Staroj Pazovi!

Brazilcima će to bitigeneralna proba uoči starta Olimpijskih igara u Tokiju, na kojima kao i uvek imaju velike ambicije i jurišaju na jednu od medalja.

Podsećamo da će izabranici selektora Zvonka Živkovića, dva dana pre ovog duela, imati još jednu jaku proveru, protiv vršnjaka iz Rusije. Ta utakmica igra se takođe u Staroj Pazovi, 6. juna sa početkom u 18:00 sati.

- U poslednjih desetak dana bio sam u stalnom kontaktu sa ljudima iz brazilske federacije. Oni su zbog problema sa koronom otkazali jedan turnir u Austriji i imali su dilemu gde će da sprovedu ovaj završni deo priprema za Olimpijske igre. U saradnji sa jednom sportskom agencijom, ponudili smo im sjajne uslove u Srbiji i oni su sa zadovoljstvom prihvatili. Zahvaljujem se FK Vojvodina i gradu Novom Sadu koji su nam izašli u susret i omogućili Brazilcima da treniraju na stadionu Karađorđe - izjavio je za sajt FSS direktor mlađih kategorija Nikola Lazetić i dodao:

- Nama je velika čast što ćemo ugostiti jednog takvog giganta svetskog fudbala, a siguran sam da će i naši momci imati ogroman motiv da se u što boljem svetlu suprotstave jednom od favorita za osvajanje zlatne olimpijske medalje. Ne treba zaboraviti da će brazilski tim činiti tri godine stariji igrači i da će imati pravo i na tri bonus igrača, ali verujem da će puleni Zvonka Živkovića imati snage i kvaliteta da dva dana posle meča sa Rusijom pruže dostojan otpor još jednoj izuzetno kvalitetnoj ekipi kao što je olimpijska selekcija Brazila.

Što se tiče Brazilaca, oni su već objavili spisak za duel sa Srbijom:

Golmani: Klejton (Bragantino), Breno (Gremio), Brazao (Ovijedo).

Odbrana: Gabrijel Menino (Palmeiras), Emerson (Betis), Giljerme (Atletiko Mineiro), Abner (Atletiko Paranaense), Gabrijel Magaljaeš (Arsenal), Luiz Felipe (Lacio), Ibanjez (Roma), Nino (Fluminenze).

Vezni red: Bruno Gimaraeš (Lion), Mateus Enrike (Gremio), Rejnijer (Dortmund), Lizijero (Sao Paulo), Žerson (Flamengo), Klaudinjo (Bragantino).

Napad: Entoni (Ajaks), Malkom (Zenit), Pedro (Flamengo), Evanilson (Porto), Gabrijel Martineli (Arsenal), Rodrigo (Real Madrid).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA