≫ 

Poznato je ko sudi večiti derbi u finalu Kupa: FSS odredio sudiju kog ne vole ni Zvezda ni Partizan

Na centru Marakane će biti Srđan Jovanović...

  • 5
srđan jovanović Foto: MN Press

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije odredila je sudije za finale Kupa između Crvene zvezde i Partizana koje se igra u utorak 25. maja!

Po drugi put u karijeri večiti derbi sudiće Srđan Jovanović, dok će mu pomagati Uroš Stojković i Milan Mihajlović. Četvrti sudija biće Lazar Lukić.

Jovanović jeste naš trenutno najbolje rangirani sudija u UEFA, ali nije po volji ni Zvezde ni Partizana. Setimo se samo 161. večitog derbija u kom je poništio gol crveno-belima pri rezultatu 0:0, posle čega je i generalni direktor srpskog šampiona Zvezdan Terzić "upro prstom" u Jovanovića.

Finale kupa, Zvezda Partizan, medjusobni skor, statistika Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: MN Press

- Jovanoviću sam rekao, ne sviđa mi se što sudiš, znam da si proglašen kao partizanovac, ali verujem da želiš u Evropi da napreduješ i da nećeš to zloupotrebiti. Ali on je zloupotrebio, i poništen nam je čist gol - poručio je Terzić tada.

Partizan je, s druge strane, nakon meča protiv Vojvodine ove sezone izdao saopštenje kojim je napao pomenutog sudiju zbog odluka za koje su smatrali da su uticale na konačan rezultat (3:2).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA