Kvote za finale Kupa Srbije: Zvezda blagi favorit protiv Partizana, ide se ka malom broju pogodaka

Ipak, garantovano nas očekuje bespoštedna borba do samog kraja

  • 0
Nemanja Jović, FK Partizan, 164. večiti derbi, FK Crvena zvezda, Milan Gajić Foto: MN Press

Utakmicom između Crvene zvezde i Partizana u finalu Kupa Srbije biće spuštena zavesa na fudbalsku sezonu u našoj zemlji. Ekipa Dejana Stankovića pokušaće da se domogne svoje jedanaeste duple krune, dok će Partizan sigurno želeti da osvoji "komad" srebra vredan spasa sezone.

Ove godine gledali smo dva večita derbija. Jedan je dobila Crvena zvezda (1:0) i to onaj na domaćem terenu golom Mirka Ivanića, dok je drugi završen nerešenim rezultatom (1:1) pošto su pogotke postigli Filip Stevanović i Aleksandar Katai (1:1).

Da se primetiti da je u oba slučaja bilo veoma neizvesno, a ništa drugačiju utakmicu realno ni danas ne treba očekivati. O tome svedoče kvote koje kažu da se u trenutku pisanja kec "plaća" sa 2,35, dok pobeda Partizana "teži" 3,35. Nerešen ishod nakon regularnog dela susreta je vredan kvote 3,10.

Kada je reč o kvotama za osvajanje Kupa Srbije, treba reći da je Zvezda tu blagi favorit sa kvotom 1,60, dok je na Partizan trenutno postavljena kvota 2,34. Ako budete rešili da odigrate na golove, imajte na umu da su bukmejkeri naklonjeniji vartijanti sa manjim brojem pogodaka - tako je na 0-2 postavljena kvota 1,60, dok je na tri ili više golova zaračunato 2,20.

Ako mislite da će oba tima dati gol i to se desi, udvostručićete svoj uloženi iznos, a tu su i brojne druge kvote i kombinacije.

Utakmica se igra večeras od 19.00 časova, a možete je ispratiti na kanalu Arena Sport 1.

Video: Kada je Brus Li umro sve je postalo slabo: Ko se i kako seća duple krune večitih rivala!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA