≫ 

Evo gde i kada možete da gledate večiti derbi u finalu Kupa Srbije

Duel između Crvene zvezde i Partizana staviće tačku na domaća takmičenja za ovu sezonu

  • 14
Crvena Zvezda - Partizan Foto: Nikola Tomić

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana igraju večeras svoj ukupno 12. večiti derbi u finalu Kupa Srbije, čime će staviti tačku na sva fudbalska nadmetanja u našoj zemlji za ovu sezonu. Crveno-beli traže put do duple krune, a crno-beli spas sezone.

Jasno je da će Partizan i Crvena zvezda na teren izvesti svoje najjače sastave i neutralni posmatrači, kao i navijači oba kluba mogli bi da uživaju u veoma interesantnoj fudbalskoj predstavi. Nažalost, meč će se igrati bez prisustva publike zbog problema sa pandemijom koronavirusa.

Stoga je obezbeđen direktan televizijski prenos utakmice sa stadiona "Rajko Mitić" i to na kanalu Arena Sport 1 sa početkom od 19.00 časova. Dva sata pred početak utakmice počeće specijalan studio program posvećen upravo ovom meču. Tekstualni prenos susreta ćete, kao i uvek, moći da ispratite na Telegraf Sportu.

Finale kupa, Zvezda Partizan, medjusobni skor, statistika Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: MN Press

Utakmicu će suditi Srđan Jovanović, a pomagaće mu još Uroš Stojković i Milan Mihajlović. Za četvrtog arbitra određen je Lazar Lukić.

Večeras u 19.00 će na Marakani biti zatvorena fudbalska sezona u Srbiji, finalnom utakmicom Kupa između Zvezde i Partizana. Zvezda igra za duplu krunu, Partizan za spas sezone! Kvota na keca je 2,45, na dvojku 3,10, na iks 3,10, a na 0-2 gola 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Zvezda - Partizan.

Video: Stanojević zapretio da će povući ekipu Partizana sa finala Kupa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wtf

    25. maj 2021 | 09:54

    To je 12.derbi u kupu, a ne 165. 165.će biti sledeće godine u prventstvu. Batalite sport, bavite se Karleušom, Veljkom i sl. jer niste za bolje

  • Dz

    25. maj 2021 | 11:02

    Sta je sa nasim javnim servisom,jel on radi svoj posao(igra se finale kupa nase Srbije)?

  • Nesa2701

    25. maj 2021 | 11:03

    Jel moguće da rts ne prenosi bas nista, žali boze pare za kablovsku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA