Prostačko vređanje Zvezde sa klupe Partizana, sjajan gest Stanojevića: TOP 5 stvari sa finala Kupa!

Ove stvari niste mogli da vidite direktno u TV prenosu

  • 22
Finale kupa Srbije, Derbi Foto: Nikola Tomić

Kako je utakmica krenula, potom se ista odvijala tokom regularnog dela i onih dodatnih 30, činilo se da će finale Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana bitno jedno od dosadnijih u istoriji!

Međutim, penal serija je donela dramu, ali nažalost i dva žestoka sukoba koji su bilio na ivici tuče - kao i uličarsko ponašanje Marka Gobeljića koji je skidao gaće pred Vladimirom Stojkovićem.

Zbog toga je ta penal serija, ali i sam kraj utakmice i ceremonija dodoele pehara, dovela atmosferu na derbiju do usijanja. Već smo pisali o sukobu igrača Zvezde sa Sejdubom Sumom, o prozivkama Sneže Borjan i o govoru Dejana Stankovića podno sverne tribine, a Telegraf vam sada donosi TOP 5 stvari koje niste mogli da vidite u TV prenosu.

Sjajan gest Stanojevića koji je poklonio medalju

Trener Partizana medalju za učešće u finalu Kupa nije zadržao za sebe, već je istu poklonio najnovijem članu stručnog štaba Milošu Podunavcu.

U pitanju je momak koji je ovog proleća stigao u klub na pšraksu, te otuda i nije bio u protokolu za ceremoniju. Iako u prvi mah nije želeo da je uzme, Stanojević je "ubedio" Podunavca da uzme medalju.

Kapitenski potez Borjana

Jeste golman Zvezde poi prirodi impulsivan, zna ponekad da upadne i u klinč, ali je tokom svih ovih sezona pokazivao da i te kako poseduje onu ljudsku stranu.

Tako je i posle finala Kupa, gde je bio herojs a dva odbranjena penala, Borjan kapitenski reagovao i pozdravio svakog igrača Partizana koji je dobio medalju.

Pomoćni trener Partizana vređa klupu Zvezde

Kao što je Marko Gobeljić prostački reagovao tako što je skinuo gaće pred Stoijkovićem, tako mu se revanširao i pomoćni trener Partizana Branko Vukašinović.

Naime, on je tokom penal serije prostački vređao klupu Zvezde nakon što je Borjan odbranio penal Milošu Jojiću.

- Je**ću ti mamicu u pi**u, je**ću ti majku cigansku onu - uzvikivao je Vukašinović.

Stručni štab Partizana ljut zbog navijača Zvezde

U trenutku dok je trajala penal serija u finalu Kupa, stručni štab Partizana imao je zamerke na FSS - i to sve zbog navijača Zvezde kako su tvrdili.

- Vidi one klince tamo što vrište. Oni iza gola, u žutim, sve su navijači. Nema nijedan fotoreporter - govorio je neko sa klupe Partizana predstavniku FSS.

Razgovor Stankovića i Stanojevića pred penale

Malo pre nego što su počeli penali, trener Zvezde Dejan Stanković prišao je klupi Partizana i pozdravio se sa Stanojevićem.

Zatim je zagrlio i Duljaja , te odao priznanje celoj klupi crno-belih na svemu što je njihov klub pružio za 120 minuta borbe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    26. maj 2021 | 11:49

    Tako je zvezdo, dupla kruna, 32 titula 25 kup,bravo terzo, zvezda gigant...

  • Kojot

    26. maj 2021 | 12:24

    Dejan Stankovic gospodin, prisao, pruzao ruku sportski i pozdravio se.

  • Jeja

    26. maj 2021 | 11:42

    Pa ko gubi ima pravo da se ljuti 😁😁😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA