Dao najvažniji gol karijere, pa simulirao "fiksanje": Snažna poruka u finalu Lige Evrope

Žerar Moreno je ispunio obećanje koje je dao nekoliko dana ranije

  • 0
Zerar Moreno, Viljareal Printskrin: Twitter / LaResistencia

Fudbaleri Viljareala osvojili su Ligu Evrope pobedom nad Mančester Junajtedom, a jedan od heroja je napadač Žerar Moreno koji je postigao gol u regularnom delu, a onda ga proslavio poslavši snažnu poruku.

Pogodak Morena u finalu je poseban na više načina, doneo je prednost svojoj ekipi, ali proslava nakon gola je postala viralna na društvenim mrežama.

Napadač Viljareala je pred finale gostovao u jednom španskom "tok-šou" koji nosi naziv "La Resistensia", tada je voditelju Davidu Bronsanu obećao da će proslaviti gol tako što će svima poslati poruku da se vakcinišu protiv korona virusa.

Moreno je postigao gol u 29. minutu, a onda je gledajući u kameru nekoliko puta "sam sebe ubo u venu", aludirajući na vakcinaciju.

Odmah nakon proslave gola oglasio se i Bronsan koji je na Tviter nalogu svoje emisije napisao

- Učinio je to! Žerar, volim te. Ti si mi otac.

Žerar Moreno ove sezone igra fudbal karijere, odigrao je 45 utakmica u svim takmičenjima i postigao je neverovatnih 30 golova, od toga je na 12 utakmica u Ligi Evrope postigao sedam golova, svakom klubu u nokaut fazi je zatresao mrežu.

Prema specijalizovanom sajtu Transfermarkt, Morenova trenutna tržišna vrednost je 35 miliona evra, a sa svojim nacionalnim timom će učestvovati i na Evropskom prvenstvu ovog leta.

Video: Sjajan gest trenera Partizana: Svoju medalju dao momku iz stručnog štaba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA