Kakav peh za najboljeg igrača Belgije: De Brujne doživeo dve frakture u sudaru sa Ridigerom

Zbog toga je bio prinuđen da napusti teren u 60. minutu utakmice

  • 1
Kevin de Brujne Foto: Tanjug / AP

Teško veče za fudbalere Mančester sitija. Nisu uspeli da osvoje trofej u finalu Lige šampiona, a na sve im se povredio ponajbolji igrač - Kevin de Brujne. Doduše, Građani ne moraju previše da brinu, pošto do početka nove sezone ima sasvim dovoljno, ali će selektor Belgije biti taj koji će se uhvatiti za glavu, pošto Evropsko prvenstvo samo što nije počelo.

Kapiten Sitija bio je prinuđen da napusti teren u 60. minutu utakmice na “Dragau“, nakon sudara sa Ridigerom koji je nosio zaštitnu masku za lice. Nakon pregleda, ustanovljeno je da ima dve frakture – kostiju nosa i leve orbite.

Belgijanac kaže da se oseća dobro, mada se na snimcima sa jučerašnjeg meča moglo videti kakve je posledice ostavio sudar sa fudbalerom Čelsija. Uz to, De Brujne nije mogao da sakrije suze zbog poraza u finalu Lige šampiona i nemogućnosti da pomogne timu.

Njega očekuje put u Belgiju, gde će se pripremati za EURO, a mediji iz ove zemlje nadaju se da će biti spreman za početne duele i da povreda nosa neće bitno uticati na njegove performanse.

Video: Nikola Peković o povredi koja ga je koštala karijere i strah saigrača u Minesoti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ma

    30. maj 2021 | 16:15

    Pa koliko se bacaju i glume po livadi vrijeme je da se nesto i ozbiljno desi. Fudbal je jedna obicna gluma koju je jako tesko gledati. Fudbal devedesetih je davno zaboravljen. Sad samo manekeni i ped..eri igraju ovaj “sport”!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA