Piksi o borbi za vlast u FSS: Nije bilo nikakvog prevrata, u sportskom delu se ja pitam baš mnogo

Selektor ističe da ga interesuje samo sportski deo

  • 6
Marko Pantelić, Nenad Bjeković Foto: Marko Jovanović

Tokom najave turneje u Aziji, gde će reprezentacija Srbije igrati protiv Jamajke i Japana, selektor Orlova Dragan Stojković Piksi govorio je i o stanju u FSS.

Tačnije, osvrnuo se na nedavni haos u borbi za fotelju prvog čoveka Saveza i "borbu" Marka Pantelića s jedne i Nenada Bjekovića s druge strane.

- Nije tu bilo nikakvog prevrata. Svi znamo šta se desilo. Maksimalno sam skoncentrisan i posvećem poslu kojim se bavim i imam odgovornost za sportska pitanja i sve što se dešava oko nacionalnog tima. Niti želim niti mogu da se mešam u rad Saveza - istakao je Stojković i nastavio:

- Rekao sam da postoje dva sektora, politika i sportski deo Saveza. Uz sportskom delu se pitam i to se baš mnogo pitam i pitaću se. O ovoj drugoj političkoj strani se ne brinem previše. Vidim da Savez funkcioniše dobro, imamo podršku, to mi je jako bitno i ne želim da trošim energiju na to.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PFC

    31. maj 2021 | 16:52

    Samo cigane proterati i repka ce biti opet mocna kao u Toletovo vreme.

  • Mickey

    31. maj 2021 | 15:20

    Samo neka je Bjeka tu...

  • Zunjac

    31. maj 2021 | 22:26

    Bavo Piksi nedozvoli da se mesa niko,a u savezu su potrebne promene,dosta vise bjeka,koka,tole i stala klapa.DOSTA BRE VISE!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA