≫ 

Đuričić napustio pripreme Srbije, poziv dobili Gavrić i Vulić

Pored Gavrića, na spisku je i Miloš Vulić

  • 7
Fudbal, trening nacionalnog tima Fudbalskog saveza Srbije u u Staroj Pazovi Foto: ATA Images

Vezista Sasuola Filip Đuričić napustio je pripreme reprezentacije Srbije zbog povede leđa zbog koje neće putovati na turneju u Japan.

Zbog toga je selektor Dragan Stojković Piksi odlučio da naknadno pošalje dva nova poziva. Tačnije, iz mlade reprezentacije (U21) u „A“ tim prekomandovan je igrač Crvene zvezde Željko Gavrić, dok je poziv naknadno dobio i prvotimac Krotonea, Miloš Vulić.

Ovo nije prva promena na spisku, jer je Stojković u ponedeljak saopštio da u Japan ne putuju Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Andrija Živković i Darko Lazović, dok su na spisak "upali" Milan Makarić i Nemanja Jović.

Reprezentacija Srbije u četvrtak u 14 časova putuje u Japan gde je očekuju dve utakmice, protiv Jamajke 7. juna i domaće selekcije, četiri dana kasnije.

Doduše, nije isklljučeno da meč protiv Jamajke bude i odložen zbog problema sa testovima koji si igrači ove karipske selekcije imali. Podsertimo, njihov meč sa Japanom je već odložen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Semajlirane_pufne

    1. jun 2021 | 09:49

    Mnogo je providno ovo sto rade bolje da je odmah pozvao igrače koji nisu igrali za reprezentaciju a ne sad ovi jedan po jedan nesto I'm fali i odjednom njih 10 bas svi povređeni

  • kale

    1. jun 2021 | 11:07

    Sve isti scenario, zove gavrica da upise nastup za reprezentaciju da se malo bolje proda iz zvezde

  • nscz

    1. jun 2021 | 09:50

    Ide li Sadik na turneju??Ne znamo jel Sadik aktivirao procente!? Pisite o tome

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA