≫ 

Savićević o susretu s Delijama u restoranu na Senjaku: Prve reči o navijačima Zvezde posle 2 godine

Legenda crveno-belih se u ekskluzivnom intervjuu za Telegraf prisetila susreta sa najvatrenijim pristalicama na Grafičaru

  • 19

Intervju Dejana Savićevića koji je dao ekskluzivno za Telegraf povodom 30 godina od najvećeg uspeha u istoriji Crvene zvezde, kada je njegova generacija podigla pehar prvaka Evrope u Bariju, izazvao je velike reakcije u Srbiji, ali i u regionu.

Vodeći portali širom bivše Jugoslavije objavili su deo intervjua kada je pocepao fotografiju bivšeg igrača Partizana i nekadašnjeg saigrača u reprezentaciji Jugoslavije, kao i selektora Crne Gore Branka Brnovića.

Ipak, to nije jedini deo intervjua koji će posebno zaintrigirati javnost, jer je u nastavku, nakon što je prokomentarisao poslednju fotografiju od legendarnih slika iz njegove karijere vezane za Zvezdu i Bari, Savićević je ispričao i interesantnu anegdotu o susretu sa Delijama u restoranu Grafičar na Senjaku, gde je pre pet godina upriličena proslava povodom 25 godina Barija.

Ova anegdota ujedno je i jedan od retkih komentara Savićevića o Delijama, jer su pre dve godine između njih "zahladneli odnosi", u periodu kada je Crna Gora trebalo da igra sa Kosovom.

Viđene su teške reči sa obe strane, a Delije su na jednoj košarkaškoj utakmici čak i objavile uvredljiv transparent prema jednoj od svojih najvećih legendi, što nije naišlo na odobrenje šire zvezdaške javnosti.

Ipak, sudeći po komentaru, Savićević im je oprostio na tome, jer je o Delijama pričao u lepom tonu, bar o delu vođa navijača sa kojima se susreo pre pet godina. Ipak, kada ih je video kad su ušli u restoran i krenuli ka stolu za kojim je sedeo, uz osmeh nam je ispričao da mu nije bilo svejedno.

- Ovo je bila Liga šampiona protiv Napolija. Dobili smo veliki aplauz što je i normalno, sećam se posle jedne proslave su došli navijači da nas pozdrave, imali smo večeru na Grafičaru. Kad su došli i krenuli ka nama, to su sve momci od dva metra i više. Ja rekoh ovima "Ponašajte se normalno, nemoj da nas prebiju, vidi kakvi su".

- Ali stvarno su bili kulturni prema nama, bili su džentlmeni, zahvalili su nam se na svemu što smo uradili za Crvenu zvezdu. Marko Vučković je bio, njega sam upoznao i ranije, on je bio sa još trojicom - četvoricom, došli su da nas pozdrave jer smo mi bili za posebnim stolom, ali stvarno moram da kažem da su bili pravi navijači - rekao je Savićević.

Pogledajte taj detalj u videu na početku teksta nakon što je Savićević prokomentarisao poslednju sliku:

Pogledajte i kultne fotografije koje je prelistavao Savićević u intervjuu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešo

    1. jun 2021 | 16:50

    Ajd' svi aplauza za našeg Dejana ,Dejo genije pa ti si Bog !

  • Moravac

    1. jun 2021 | 17:06

    Genije,koji se dokazao više puta.Setimo se posle veličanstvene sezone u Zvezdi u Milanu je uradio sam što su ranije Van Bastena,Rajkard i Guliti.On SAM....Po meni najbolji igrač svih vremena....

  • Boris

    1. jun 2021 | 16:48

    Marko Vuckovic je sve samo ne navijac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA