Nije se ništa drugačije očekivalo posle titule: Čolo Simeone ostaje u Atletiku do 2024. godine

Uprava Jorgandžija je nakon razgovora pristala na uslove dugogodišnjeg trenera

  • 0
dijego simeone Foto: Tanjug/Ap

Velika je ovo sezona bila za sve navijače Atletiko Madrida. Sa Dijegom Simeoneom na klupi osvojili su pehar drugi put u poslednjih devet godina, a pošto mu krajem naredne sezone ističe ugovor, Jorgandžije su rešile da adekvatno odreaguju.

Naime, prema pisanju španskog Asa, Atletiko će ponuditi Simeoneu ugovor sve do juna 2024. godine. Moraće "Čolo" da opravda poverenje, a isti izvor navodi da su pregovori protekli bez bilo kakvih problema i uz konstruktivni dijalog.

Može se reći da bi ostankom Simeonea na klupi Atletiko Madrida klub zadržao stabilnost, koji nemaju ni dva najveća rivala - Barselona i Real Madrid. Samim tim, mogli bi da se fokusiraju samo na obaveze koje imaju na terenu, ali će dobro poznati trener napraviti određene "tubulencije" u predstojećem prelaznom roku.

Nada se trener Atletika da će okosnica tima biti zadržana i naredne sezone. Prioritet iz perspektive Jorgandžija biće dovođenje Lautara Martineza, za kojeg Inter trenutno traži 70.000.000 evra.

Video: Održan fudbalski turnir za decu ometenu u razvoju: Ovde se golovi ne broje, a svi su pobednici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA