Šta to ona pije? Fudbalerka u Holandiji na klupi "potegla" tečnost iz tegle sa kiselim krastavcima

Potpuno neverovatna scena sa finala Kupa Holandije za žene između ADO Den Haga i PSV-a

  • 5
Kiseli krastavac Foto: Twitter / Printscreen

Fudbalska sezona gotovo da je završena, sledi nam Evropsko prvenstvo, ali se lopta i dalje kotrlja u nekim zemljama. Tako je u Holandiji sinoć na programu bilo finale Kupa u ženskoj konkurenciji u kojem je PSV došao do prvog trofeja u istoriji savladavši ADO Den Hag u Almereu minimalnim rezultatom.

Međutim, teško da će se o samom rezultatu govoriti duže od dana. Ali o nečemu sigurno hoće, pošto je fudbalerka poraženog ADO Den Haga došla u centar pažnje nakon što je trener odlučio da je izvede sa terena u 80. minutu utakmice. Džanet van Belen ga je pomno slušala, a onda je u svoje ruke uzela - teglu sa kiselim krastavcima?!

Očekujući da će se možda samo poslužiti jednim krastavcem i tako se osvežiti, gledaoci su ostali potpuno šokirani kada je Džanet "potegla" i popila tečnost koja se nalazi u tegli. I sve to uz širok osmeh, kao da se ništa nije ni desilo.

Holandski mediji komentarišu da je ovo verovatno njeno energetsko piće, mada je potpuno nejasno kako je njen stomak odreagovao na čudan koktel i to posle velikog fizičkog napora koji podrazumeva trčanje gotovo punih 80 minuta.

Video: Pljušti kiša, a Kragujevac gori: Spektakularna bakljada i proslava Đavola zbog povratka u Superligu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskreno

    6. jun 2021 | 12:04

    Sta je tu nejasno,popila je tecnos iz tegle od krastavaca,ta tecnost,kiselina pomaze i oporavlja organizam sportistima kod velikih naprezanja

  • Dejan

    6. jun 2021 | 12:22

    Jednostavno,ta voda je za hidriranje organizma.... Pa zasto se pije rasol od kiselog kupusa za mamurluk....a mamurluk je u sustini dehidracija.

  • Рке Коке

    6. jun 2021 | 12:20

    После пијањчења ништа боље не разбије мамурлук.. Хаха

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA