≫ 

Donaruma na korak od PSŽ-a, zarađivaće ogroman novac po sezoni

I njegovom agentu Rajoli sledi paprena provizija

  • 0
Gianluigi Donnarumma, Đanluiđi Donaruma Foto: Tanjug/AP/Darko Vojinović

Italijanski golman Đanluiđi Donaruma nalazi se na korak od prelaska u PSŽ, odnosno bilo bi veliko iznenađenje ukoliko uskoro ne potpiše ugovor sa Svecima!

Ugovor na pet godina po kom će zarađivati neverovatnih 12 miliona evra po sezoni, dok će njegov agent Mino Rajola dobiti poprilično veliku proviziju zbog toga što Donaruma u Pariz stiže kao slobodan igrač.

Njemu ugovor sa Milanom ističe 30. juna i nije želeo da ga produži, mada njegov dolazak u PSŽ ne znači da će biti prvi golman Svetaca. Podsetimo, i Kejlor Navas je potpisao jak ugovor na četiri godine i ne planira tako lako da se odrekne mesta među stativama.

Pored Donarume, očekuje se da u narednim danima ugovor sa PSŽ-om potpišu Vajnaldum i Hakimi, dok se uveliko radi na produžetku ugovora sa Kilijanom Embapeom. Nejmar je već produžio do 2026.

>>> Prvi favoriti za osvajanje Evropskog prvenstva Francuzi večeras (21.10) imaju generalnu probu protiv Bugarske, a kvota na kombinazziju 1&3+ je 1,53. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Francuska - Bugarska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA