Docić izabran za igrača sezone Čukaričkog

Vezista osvojio najviše glasova u izboru novinara

  • 0
Marko Docić Foto: FK Čukarički

Kapiten Čukaričkog Marko Docić izabran je za igrača sezone tog kluba, jer je osvojio najviše glasova u izboru novinara!

U izboru su učestvovali novinari iz 16 redakcija, među kojima je bio i Telegraf, a Docić je na kraju zauzeo prvo mesto sa 55 bodova - 11 više od defanzivca Stefana Šapića.

Đorđe Jovanović je bio treći sa 37 glasova, Veljko Birmančević se našao na četvrtom mestu sa 26, dok je golman Đorše Petrović zauzeo peto mesto.

Dvocifren broj bodova imali su još Srđan Mijailović (14) i Asmir Kajević (10), a na listi su se našli i Stefan Kovač (9), Stefan Čolović (7), Dimitrije Kamenović (5), Danilo Pantić (4), Miladin Stevanović (2), Darko Puškarić (1) i Milan Savić (1).

Docić je sezonu počeo odlično, imao je četiri gola i tri asistencije do starta Seku Sanoga i one povrede koja ga je duže vreme odvojila sa terena. Na proleće je zabeležio još četiri asistencije, a o kakvom igraču se radi govori i izjava direktora kluba Vladimira Matijaševića da kapiten ne može da ide tako lako.

Podsetimo, Docić je tokom zimskih priprema u Turskoj dao intervju za Telegraf u kom je dodetalja opisao svoju karijeru, tu horor povredu i kako ga je Bog kroz "tih jedan odsto" pogledao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA