Vreme je da pođe dalje: Nakon dve godine provedene u Italiji, Baloteliju traže da ode u Tursku

Popularni fudbaler pojačao bi redove Adane Demira

  • 1
Mario Baloteli Printskrin: Twitter

Dobro poznati italijanski napadač, Mario Baloteli se verovatno neće dugo zadržati na Apeninskom poluostrvu. Tamošnji mediji pišu da je spreman da napusti drugoligaša Moncu, nakon što je taj tim propustio priliku da se domogne Serije A u završnici minule takmičarske godine.

Italijan ima ponudu turskog prvoligaša, Adane Demira, a iz Monce su naglasili da još nisu ni počeli da pregovaraju o novom ugovoru sa dobro poznatim, temperamentnim fudbalerom. Prethodni mu je istekao na kraju ove takmičarske godine.

- Balotelijev ugovor je istekao. Videćemo s novim trenerom, Đovanijem Stropom, šta ćemo da odlučimo – rekao je čelnik Monce, Adrijano Galijani.

Podsetimo da je populani Mario igrao u karijeri još za Inter, Mančester siti, Milan, Liverpul, Nicu, Marselj, da bi njegova karijera posle toga polako počela da ide silaznom putanjom. Tokom 2019. godine priključio se Breši, a ove godine je igrao za Moncu gde je upisao 12 nastupa i postigao ukupno pet golova.

Video: Samba s Kopakabane na beogradskoj Marakani: Pedro kao pravi Brazilac dao drugi gol Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA