≫ 

Borjan predvodio Kanadu do istorijskog uspeha

Pomenuta selekcija nikada u istoriji nije imala ovako dominantnu gol razliku posle četiri zvanična meča

  • 3

Fudbalska reprezentacija Kanade, na čelu sa kapitenom Crvene zvezde Milanom Borjanom, ostvarila je istorijski rezultat tokom derbija kvalifikacione grupe za odlazak na Mundijal protiv Surinama - 4:0!

Kanada posle četiri kola ima maksimalnih 12 poena, ali ono što je fascinantno jeste njihova gol razlika 27:1 - što je najdominantnija gol razlika u istoriji pomenute selekcije na zvaničnim mečevima.

Kanađani su kvalifikacije započeli pobedom od 5:1 protiv Bermunda, a Borjan je tada primio bespotreban gol, da bi u narednom kolu stradala Kajmanska ostrva sa čak 11:0.

Nedavno su i Arubi dali sedam golova, a štop se tiče ovog duela sa Surinamom dominirali su Alfonso Dejvis i Džonatan Dejvid. Levi bek Bajerna dao je jedan gol i imao dve asistencije, dok je napadač Lila postigao het-trik i asistirao kod prvog gola.

Vredi pomenuti i to da će Kanada na Gold kupu biti oslabljena neigranjem Borjana koji je odlučio da preskoči takmičenje kako bi sa Crvenom zvezdom krenuo kvalifikacije za Ligu šampiona od drugog kola.

Pre nego što se priključi crveno-belima, Borjan će najpre otići na odmor - mada je njegova supruga Snežana već napravila pravi raj u dvorištu. Fotke sa bazena u kupaćem kostimu možete pogledati ispod:

Video: Sneža Borjan sredila dvorište, pa zavrckala u kupaćem pored bazena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🇦🇹🇭🇷 Idea Zagreb

    9. jun 2021 | 10:35

    Milane, ponosu nas. Zgazi sve te jake selekcije, a onda cemo zajedno da pobedjujemo Rad, Lucane i Javor... najaci smo. Napred Idea Zagreb!

  • Mile

    9. jun 2021 | 10:36

    Djuric i Tumba ne igraju fudbal, oni rade nesto drugo...

  • Ivan

    9. jun 2021 | 10:03

    Tumbina skola

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA