≫ 

Telegraf.rs saznaje: Partizan vraća Danila Pantića!

Fudbaler će od 1. jula biti i zvanično slobodan na tržištu, pa su crno-beli odmah reagovali i stupili u pregovore sa igračem

  • 25
Danilo Pantić , FK Čukarički Foto: FK Čukarički

Pre nekoliko dana sajt Premijer lige je objavio spisak igrača koji su od prvog jula slobodni na tržištu, a među njima, na internoj listi Čelsija je bio i Danilo Pantić (24), koji će, kako stvari trenutno stoje, ponovo ubući dres Partizana, saznaje Telegraf!

Pregovori su uveliko u toku i očekuje se da Pantić, kada reši i poslednje detalje raskida sa londonskim klubom, zaduži crno-beli dres.

Danilo Pantić je proteklu sezonu proveo na pozajmici u Čukaričkom i nadali su se Brđani da će ga umilostiviti da ostane u klubu i posle isteka pozajmice, ali su ih Humske odmah po okončanju sezone stupili u kontakt sa fudbalerom i njegovim zastupnicima kako bi zauzeli "pol-poziciju".

Jer, ovoga puta, bez Čelsija "za vratom" priča ima smisao i fudbalski i ekonomski. I upravo je ta stavka bila jedan od razloga što je leta 2019. godine Pantić napustio ekipu, jer "paket" koji je išao uz ugovor sa "Plavcima" nikome nije išao u prilog. Pride, u ugovoru o pozajmici je bila i uvrštena klauzula obeštećenja od 3.000.000 evra, što nijedan klub na ovim prostorima ne može da ispoštuje.

Tako se Pantić posle razlaza sa Partizanom i neuspešne epizode u Videotonu, koji se takođe "mačevao" sa Englezima, usudio da pokrene i sudski proces, koji je potrajao, a za to vreme je karijeru ponovo oživeo na Banovom brdu.

U međuvremenu je fudbaler promenio i menadžersku agenciju (razlaz sa Falijem Ramadanijem) i uspeo je da se izdigne u nezavidnoj situaciji, tako da ponovo skrene pažnju crno-belih, koji i inače planiraju da rekonstruišu veći deo tima.

Pride, Pantić je neko za koga Partizan ne mora da plati obeštećenje, a kako je odrastao u klubu, prošao sve mlađe selekcije i "odradio" već dva mandata u prvom timu, iako su mu samo 24 godine, vrlo dobro zna način funkcionisanja crno-belih.

Rekosmo već, crno-beli će sačekati da Pantić, koji će pojačati konkurenciju u veznom redu, raščisti i poslednje detalje raskida sa Čelsijem, a potom će ponovo zadužiti crno-beli dres kluba iz Humske.

Video: Danilo Pantić pred revanš sa Trakaijem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA