Vreme za rastanak: Marko Gobeljić napušta Marakanu, ide kod bivšeg trenera Crvene zvezde?

Gobeljić je u Zvezdi od 2017. godine

  • 33
Finale kupa Srbije, Derbi Foto: Nikola Tomić

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić mogao bi da bude deo "transfer paketa" Nenada Krstičića iz AEK-a, navode grčki mediji.

Kada je Vladan Milojević pristigao na klupu crveno-belih, prvo pojačanje u njegovom mandatu je bio upravo Marko Gobeljić, tada fudbaler Napretka iz Kruševca. Gobeljić je te sezone igrao u svim takmičenjima i bio je neizostavan član tima.

Tokom perioda u Zvezdi, imao je izuzetno svetle momente, dao je gol protiv PSŽ-a, uspeo je da ponese i kapitensku traku na jednoj utakmici, dok je čak dogurao i do poziva u reprezentaciju.

Međutim, u poslednje vreme Gobeljića prati izuzetno buran period, skrivio je penal protiv Milana, potom je promašio stospostotnu šansu za pobedu, dok je sve "začinio" crvenim kartonom na istoj utakmici.

Potom je usledio i novi skandal u finalu Kupa Srbije kada je skinuo šorts ispred golmana Partizana Vladimira Stojkovića.

Video: Snimak iz drugog ugla sa terena kad je Gobeljić dotrčao do Stojkovića i skinuo šorts pred njim!

Sve ovo je bilo dovoljno da mnogi navijači požele da vide leđa ovom fudbaleru, a upravo bi Vladan Milojević mogao ponovo da ga dovede u svoje redove.

Naime, ekipi AEK-a je preko potreban desni bek, a upravo je to pozicija koju je Gobeljić igrao tokom svoje karijere u Zvezdi, dok bi na drugu stranu mogao da krene Nenad Krstičić koji je već neko vreme želja Crvene zvezde.

Grci pišu da je Zvezda već poslala ovakvu ponudu, a ostaje nam da vidimo da li će doći i do realizacije.

Video: Ale, ale, ale, ooo, Gobelja se verio: Kaća Grujić prepevala svom budućem suprugu pesmu Delija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    14. jun 2021 | 19:24

    Koliko jos da doplatimo? Da ne propadne transfer.

  • Zvezdas

    14. jun 2021 | 21:23

    Sam od rođenja,ali Gobelja nije za nas.Iskidao me je protiv Milana.Čak mislim da nije profesionalni fudbaler,takođe mislim da nije preterano inteligentan.

  • miki

    14. jun 2021 | 19:23

    Svaki dan sve bolje i bolje vesti. Juce Nole, sad ovo. Idemoo bree

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA