≫ 

Priča o povratku Danila Pantića: Kako se dogovorio s Partizanom i zašto se čekao papir iz Čelsija

Danilo će potpisati trogodišnji ugovor koji na snagu stupa 1. jula...

  • 5
Danilo Pantić, Vazura, ugovor Foto: FK Partizan

Mnogo pre nego što je Čelsi zvanično potvrdio rastanak sa Danilom Pantićem, Partizan je pregovarao i dogovorio povratak fudbalera u svoje redove, ali je klub iz Humske ipak sačekao da se otklone i poslednje proceduralne prepreke kako bi se transfer ozvaničio.

Kao i u prethodnom mandatu, koji je ocenjen pozitivnom ocenom, Pantić je zadužio dres sa brojem 55, a u prisustvu generalnog direktora Miloša Vazure potpisao je trogodišnji ugovor koji na snagu stupa 1. jula, kako bi se u potpunosti ispoštovala procedura, od momenta kada igrač postaje i zvanično slobodan.

Danilo Pantić, Vazura, ugovor Foto: FK Partizan

Do tada, fudbaler će sačekati i dozvolu "Plavaca" (očekuje se sutra u toku dana) da se priključi treninzima Partizana i polako počne da priprema za treći mandat u Humskoj, pod palicom trenera Aleksandra Stanojevića, koji ga je i pozvao da se vrati i tako preusmerio sa inostranog angažmana.

Pantić je posle Siniše Saničanina drugo pojačanje crno-belih u letnjem prelaznom roku, a u najskorije vreme se očekuje još igrača i to iz inostranstva.

Video: Majstorija Pantića iz slobodnog udarca, Partizan vodi 2:0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eeeeeeeee

    17. jun 2021 | 00:33

    Ovoj potez će definitivno ugasiti sve nade nas koji volimo ovaj klub da možemo do titule

  • Pit

    17. jun 2021 | 10:51

    Onom rečenicom da je poziv Aleksandra Stanojevića presudio pametnom dovoljno govori. Sve više počinjem da verujem u teoriju onog polupanog prezimenjaka dotičnog da je taj naš Kratko Ostanić trojanac poslat po zadatku da nas dokusuri, šamrok i Artmedija sa primesama Zaglebja prosto se osećaju pomešani u vazduhu već u Julu.

  • terza1.

    17. jun 2021 | 13:15

    Na prvoj utakmici najuriti dvojac VV. Oni obraza nikada nisu ni imali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA