≫ 

Luka Jović želi još jednu šansu u Madridu, Real bi da ga se otarasi

Šta nosi budućnost za srpskog napadača?

  • 6
Luka Jović, Real Madrid Foto: youtube/Sport Klub

Srpski reprezentativac Luka Jović mogao bi ovog leta da napusti madridski Real.

Madridska Marka prenosi da Kraljevski klub namerava da se rastane sa 23-godišnjim srpskim napadačem koji je drugi deo prošle sezone proveo na pozajmici u Ajntrahtu iz Frankfurta.

Madriđani su leta 2019. izdvojili 65 miliona evra kako bi Jovića doveli iz Ajntrahta na "Santijago Bernabeu", ali Srbin je odigrao samo 21 meč u Primeri i postigao dva gola.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i Benfike je bio mnogo bolji na pozajmici u dresu nemačkog kluba i u 18 utakmica postigao je četiri gola.

Mediji u Španiji navode da bi Ajntraht voleo da vrati Jovića, ali ne može da ga plati ukoliko ovog leta ne proda Andrea Silvu čija je cena negde oko 45 miliona evra...

Jović trenutno ne želi da napusti Madrid, željan je dokazivanja u Realu, ali ostaje nejasno da li je Luka u planovima novog trenera Karla Anćelotija, koji je naglasio da želi šansu da ukaže i igračima koji su bili na pozajmicama prethodne sezone.

Inače, Luka ima ugovor sa Realom do juna 2025. godine.

Video: Mađarica, Čehinja, Hrvatica i Ruskinja grme, a Slovakinja baca na kolena: Najlepše novinarke na EURO

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrcke

    20. jun 2021 | 09:49

    Ja im ne bih otisao, dok ne istekne ugovor, pa da vidimo. Ne kazem da je igracina, ali mu nije data sansa, doduse i on sa svojim ponasanjem nije doprineo da se promeni slika o njemu.

  • Jnlp

    20. jun 2021 | 12:08

    Na osnovu cega da dobije sansu, prvu sezonu podbacio u Realu, u Annjtrahtu takodje u drugom mandatu nije uradio nosta konkretno. Tako da decko nadji klub po trenutnoj meri, pa ako se ispostavi da stvarno posedujes kvalitet dospeces u neki od giganata opet.

  • Roki

    20. jun 2021 | 09:19

    On je za navalu Indije idealan 😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA