≫ 

Fudbaler Partizana suspendovan za start evropskih kvalifikacija: Kažnjen još 2014, pauzira dva meča!

Desni bek zaradio suspenziju kao član Vojvodine, pošto je dobio direktan crveni karton zbog udaranja protivničkog igrača

  • 4
Marko Živković Marko Živković; Foto: MN Press

Evropsko putešestvije u kvalifikacijama za Konferens ligu, u kojima će Partizan odmeriti snage sa Dunajskom Stredom, proteći će bez desnog beka Marka Živkovića. Fudbaler crno-belih "vuče" kaznu UEFA iz 2014. godine i pauziraće dve utakmice, samim tim i presločiti duele sa Slovacima.

Živković je suspenziju od dve utakmice zaradio u julu 2014. godine, kao član Vojvodine, koja je tada igrala kvalifikacije za Ligu Evrope.

U prvom meču drugog kola Novosađani su deklasirani od slovačkog Trenčina sa 4:0, a Živković je tada zaradio direktan crveni karton pošto je udario protivničkog igrača i to posle samo osam minuta na terenu (ušao u 58, isključen u 66. minutu).

Kako to obično biva pred evropske kvalifikacije, administracija crno-belih je proverila sve igrače i ispostavilo se da Živković ima suspenziju, zbog koje neće moći da konkuriše za utakmicu sa Dunajskom Stredom.

Mečevi crno-belih i slovačkog kluba se igraju 22. i 29. jula.

Video: Jedan fudbaler Partizana nije došao na pripreme, Stanojević ga otpisao

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xavi Iniesta

    25. jun 2021 | 13:24

    Ne bi igrao svakako pored neprikosnovenog Miljkona za kog je realno izmislio fudbal.

  • Jović

    25. jun 2021 | 15:15

    Igraće Feniks Kup. ☺ Šta ga briga posle ove sezone inače trajno se seli u ZONU BETON LIGE HUMSKE ULICE.☺ VELIKI POZ SA SEVERA OD 👑👑. ☺

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    25. jun 2021 | 13:22

    Конференс лига без брига, трећеразредна лига за четврторазредне тимчиће...то ни рођаци више не гледају...ипак је занимивљивија ЛШ

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA