≫ 

Prvo obraćanje Rikarda po povratku u Partizan, imao je poruku za Grobare

Napadač sa Zelenortskih ostrva u utorak stiže u Humsku

  • 6
Partizan igrac, Rikardo Gomeš Printskrin: Instagram/partizanbelgrade

Kao što je Telegraf prvi i najavio, Rikardo Gomeš se i zvanično vratio u Partizan s kojim je potpisao trogodišnji ugovor!

Momak sa Zelenortskih ostrva će u Beograd stići u utorak, a odmah posle odrađenih lekarskih pregleda zaputiće se na pripreme crno-belih u Sloveniju.

Onoga trenutka kada je sve bilo jasno, i kada je zvanično postao novi igrač Partizana, Rikado se obratio i navijačima srpskog vicešampion pred kojim je već igrao u sezoni 2018/19.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by FK PARTIZAN (@partizanbelgrade)

- Zdravo Grobari! Srećan sam što sam ponovo u Partizanu, vidimo se uskoro - poručio je Gomeš.

Podsetimo, u Humsku je stigao leta 2018. godine kao najbolji strelac druge lige Portugalije. Crno-beli su za njegov transfer tada platili obeštećenje od 200.000 evra, dok je sam fudbaler dobio platu od 20.000 evra na mesečnom nivou i potpisao trogodišnji ugovor.

Ipak u Humskoj je ostao samo sezonu, u kojoj je izjednačio golgeterski učinak Brazilca Leonarda sa 26 golova na 49 mečeva u svim takmičenjima, što mu je omogućilo mnoga interesovanja, a Partizanu mogućnost da u teškom finansijskom trenutku dobro zaradi. Ispostavilo se da je ponuda Al Šarže od 3,5 miliona evra najpogodnija i za napadača i za crno-bele i posao je sklopljen.

Ni Hrvati ni Španci nisu blistali u grupama, ali su došli do osmine finala. Jedni će danas morati da se oproste od EP. Iako su aktuelni vicešampioni sveta, Hrvati su u podređenom položaju - kvota na njih je 5,10, na iks 3,50, a na dvojku 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Hrvatska - Španija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zavidnost

    28. jun 2021 | 14:01

    Ostavite coveca više, pokazao je da je odličan napadač, u onoj krš ekipi pre 2-3 godine je bio najbolji strelac lige... videcemo ga na terenu pa cemo mu posle suditi !!!

  • Дража

    28. jun 2021 | 13:50

    Хај гробари 😂😂😂🙈

  • ...

    28. jun 2021 | 16:39

    Zna Borjan kakav je ovo igrac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA