Mrkela pričao o prelaznom roku Zvezde: Izgubili smo previše vremena kada je Prijović u pitanju

Govorio je direktor crveno-belih i o Kolarovu

  • 6
FK Crvena Zvezda, Početak Priprema Foto: Nikola Tomić

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela bio je gost na TV Arena Sport neposredno pred meč koji su crveno-beli igrali protiv GAK-a na pripremama u Austriji!

Tom prilikom Mrkela je najviše govorio o prelaznom roku koji Zvezdu očekuje, odnosno dolasku napadača.

- Dejan Stanković ima želje, nekad ih je lako ostvariti, nekad nije, uvek se trudimo da mu ostvarimo sve. U ovom trenutku tražimo špica drugačijeg profila od Pavkova. Radimo na tome - rekao je Mrkela i dodao:

- Što se tiče Prijovića, dugo smo razgovarali, a na kraju se to nije realizovalo. Mislim da smo izgubili previše vremena kada je on u pitanju. Što se tiče Kolarova, bilo je razgovora. Kolarov jednostavno ima još ugovor sa Interom, bilo je priče da taj ugovor može da se raskine i njegova je bila želja da zaigra u Zvezdi, ali nažalost to se nije desilo.

- Zadovoljni smo sastavom tima koji imamo, to su stari, provereni igrači koji su igrali i prvenstva i kup utakmice i Evropu i bili izuzetno uspešni u tim utakmicama. Doveli smo Dragovića, ostali smo bez Milunovića koji je otišao u Tursku. Želeli smo da ga zadržimo, ali ponuda iz Turske bila je takva da nismo mogli da se takmičimo s njom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA