≫ 

Borac primio čudan gol posle promašenog penala, pa dobio još dva komada od Kluža

Ipak, Moraitis je koliko-toliko sačuvao nadu šampionu BiH

  • 1

Fudbaleri banjalučkog Borca poraženi su od u Rumuniji od Kluža, u prvom meču 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona rezultatom 3:1 (2:1)!

Borcu je sredinom prvog poluvremena pretila katastrofa posle 2:0 za Kluž u 28. minutu, da bi se u 45. minutu vratili u život posle sjajnog centaršuta Ziljkića i gola Grka Moraitisa.

Prethodno je domaćin poveo u 11. minutu krajnje čudnim golom Omranija, nakon što je Deak promašio penal. Tačnije, pogodio je stativu, a lopta se odbila skoro do 16 metara gde u je dočekao Omrani. Prosto je neverotatno da niko u defanzivi banjačlučkog tima ranije nije reagovao i izbacio loptu.

Deak se u 28. minutu iskupio za promašen penal, i to na asistenciju Omranija, da bi konačan rezultat Sigurjonson u 60. minutu. I to na dodavanje Deaka...

Imao je Borac veliku priliku u finišu meča da smanui rezultat na 3:2, ali je Vranješ očajno šutirao posle jedns sjajne lopte koju je u kontranapadu dobio u kaznenom prostoru.

U nastavku možete videti treći gol Kluža, dok su na početku teksta golovi iz prvog poluvremena:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA