≫ 

Argentina "preživela" Kolumbiju, Mesi i ekipa igraju protiv Brazila za titulu Kopa Amerika

Argentina je poslednji put prvak bila 1993, dok je aktuelni šampion Brazil.

  • 0
Fudbalska reprezentacija Argentine Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Argentine pobedili su Kolumbiju posle jedanaesteraca. U regularnom toku meč je završen 1:1, a posle izvođenja penala Arentina je slavila sa 3:2.

Za pobednika su pogodili Lionel Mesi, Leandro Paredes i Lautaro Martines, a Rodrigo De Paul nije bio precizan. Kolumbijci su pogodili tek dva od pet penala – uspešni su bili Huan Kvadrado i Migel Borha.

Strelci u regularnom toku utakmice bili Lautaro Martines, koji je doneo Argentini vođstvo već u sedmom minutu na asistenciju Lionela Mesija, i Luis Dijas, vezista Porta, koji je izjednačio u 61. minutu posle dodavanja Edvina Kardone, veznog fudbalera Boke Juniors.

Do kraja regularnog dela, ali i produžetaka, bilo je više tuče, čarki i oštrih startova nego prilika, te je pobednik odlučen posle jedanaesteraca.

Briljirao je golman Argentine Emilijano Martines, koji je odbranio tri penala i poslao reprezentaciju u finale.

Argentina u finalu igra sa Brazilom, a finale je na programu 10. jula.

Italija je u finalu EURO, a ako je verovati kvotama, pridružiće joj se Engleska koja večeras (21.00) igra protiv Danske i kvota na pobedu Albiona je 1,82. S druge strane, kvota na iks 3,40, a na novu senzaciju u režiji Skandinavaca 4,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Engleska - Danska.

Video: Ivica Iliev tvrdi: Zapostavljamo mlade talente, kao da čekamo da nam dođe Mesi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA