Dao dva gola u dva minuta: "Odbegli" srpski sin koji je izabrao Mađarsku pre Srbije dominira Milanom

Bajkovit fudbalski put je ispred Miloš Kerkeza

  • 1
Milos Kerkez, Milan Printskrin: Youtube / AC Milan

Transfer Srbina Miloša Kerkeza iz Đera u Milan je sve iznenadio osim ljude iz "rosonera", koji su, ako se po jutru dan poznaje, uboli premiju sa momkom koji je izabrao Mađrsku pre Srbije. Kerkez je bio izričita želja Paola Maldinija, koji je lično privatnim avionom otputovao po njega u Mađarsku.

Bivši igrač Vrbasa i Đera, je na prijateljskoj utakmici postigao dva gola u dva minuta u pobedi Milana nad Pro Sesteom rezultatom 6:0, i zaludeo medije u Italiji. Italijanska Gazeta je čak posvetila opširan tekst o mladom Kerkezu, koji je u prvoj prijateljskoj utakmici u novom klubu postigao dva gola u samo dva minuta.

Peti i šesti gol na meču je delo fudbalera rođenog u Vrbasu, a kako je to izgledalo, možete pogledati u videu ispod.

Podsetimo, Kerket je rođen 2003. godine, i naravno nije se dugo premišljao kada je stigla ponuda slavnog kluba, odmah je prihvatio i sebi trasirao put koji bi svako poželeo.

Mediji u Srbiji ovaj transfer nisu ispratili na najlepši način, pošto je Kerkez odlučio da umesto srpskog nacionalnog dresa, obuče dres reprezentacije Mađarske. Kasnije je u javnost isplivala i izjava njegovog oca, koji je o svom sinu rekao da je bio jako problematičan u klubovima gde je igrao.

Video: I Urošević pogodio mrežu Proletera, Partizan dominira na Karađorđu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @Kiki

    18. jul 2021 | 15:38

    Srećno ti bilo momče. Izabrao si zemlju koju si hteo. Zemlju koja je više dala tebi. SREĆNO!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA