Zvanično: Sančo promovisan u Junajtedu

Dugo je trajala saga oko Sančovog transfera, ali konačno je sve jasno

  • 0
FC MSV Duisburg-  FC Borussia Dortmund

Foto: Tanjug/AP

Fudbalski klub Mančester junajted i zvanično je predstavio najzvučnije pojačanje tokom ovog leta, Džejdon Sančo je došao iz Borusije Dortmund za rekordnih 85.000.000 evra.

Jedna od "najvrelijih" tema ovog leta je upravo bio status Džejdona Sanča, koji je želeo da ode iz Nemačke, Dortmund je tražio previše (100 miliona), a engleski klubovi poput Liverpula i Mančester junajteda nisu odustajali.

Konačno, Junajted je prvog jula uspeo da ugovori transfer Sanča koji je tek nedavno prošao lekarske preglede zbog nastupa na Evropskom prvenstvu.

Sančo je ujedno postao i treće najskuplje pojačanje "Crvenih đavola" u njihovoj istoriji, odmah je iza Pogbe (nešto više od 100 miliona), kao i Harija Megvajera (oko 90 miliona).

Tviter nalog Mančester junajteda je doslovno preplavljen Sančovim slikama i njegovim izjavama koje je dao po dolasku u Mančester.

 

Administratori Mančesterovog Tviter naloga su ga već nazvali "Mladim kraljem".

 

Podsetimo, Džejdon Sančo je jedan od trojice fudbalera koji su preživeli pravi horor nakon finalne utakmice na Evropskom prvenstvu, gde su ga navijači svoje zemlje vređali na rasnoj osnovi.

Video: Junajted poveo 3:0 protiv Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA