≫ 

Stanojević o tuči Grobara na istoku: "Bio sam razočaran! Kažite stav, ali onda bodrite Partizan"

Trener Stanojević ukazao je da nije baš najsrećniji zbog dešavanja na meču protiv Dunajske Strede

  • 49
grobari Foto: MN Press

Fudbalere Partizana očekuje duel protiv Vojvodine u okviru drugog kola Superlige, a trener Stanojević je iskoristio konferenciju pred meč da razgovara o tuči koja se desila na utakmici sa Dunajskom stredom.

Partizan ide u Novi Sad u izuzetno dobroj formi, pobedili su Proleter u prvenstvu sa 4:0, a potom su i u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu konferencija savladali Dunajsku stredu sa 1:0.

Međutim, meč protiv Slovaka u Evropi su obeležile nemile scene s tribina, gde se mogla videti tuča određenog broja navijača, koju je prokomentarisao i trener Partizana.

- To je jedna izuzetno opipljiva tema, bojim se da ne budem loš shvaćen, ali meni se lično nije svidela atmsofera, lično sam bio razočaran dešavanjima na stadionu. Moja želja je da nas bodre za Partizan, desila se ta tuča, nije bila podrška poput one koja je bila u Novom Sadu. Ja ću uvek izneti svoj stav, što i treba uraditi u nekom trenutku i treba izneti stav, ali onda podržite ekipu - izjavio je trener Partizana, Aleksandar Stanojević, pa potom nastavio.

- Nama je potrebno da navijači u svakom momentu budu uz nas, kao što je bio slučaj protiv Proletera. Iako su i tada izneli svoj stav, ali voleo bih da budu uz nas, da nas podrže. Sem poslednjih 10 minuta protiv Strede, gde su nam navijači dali vetar u leđa, i pevali "Partizane napadaj", to je ta energija koja nam treba, zato ponavljam, mnogo nam je važna podrška, pomozite nam da se borimo. Ako treba da kažete stav, recite ga kao u Novom Sadu, ali ipak se fudbal igra zbog nas, bodrite nas, to je naša najveća želja - zaključio je Stanojević.

Podsetimo, meč između Partizana i Vojvodine je na programu u nedelju, 24. jula, od 21 sata.

Video: Snimak tuče Grobara iz drugog ugla: Jedna grupa je pobegla preko atletske staze na južnu tribinu

(Z.Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tajfun KV

    24. jul 2021 | 12:37

    Dok su ovakvi na Jugu, ni pored stadiona necu da prodjem!!! Unistili su sve sto smo mi iskreni Grobari voleli i borili se za to!

  • Перишић

    24. jul 2021 | 12:32

    Сваку текму сада још јаче... Ближи му се крај као и плаћеницима са југа...

  • Istok i zapad

    24. jul 2021 | 13:14

    Grmecemo jos jace u inat placenicima.svoj stav da grmi pa onda partizan. Ali stav sve dok se tvoje gazde iz uprave ne sklone i ne brukaju ime partizana svojim robovanjem znas vec kome

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA