≫ 

Partizanu u Slovačkoj sudi čovek kom su pre dve godine pretili smrću

Švajcarac Bieri na centru u četvrtak veče

  • 1

Švajcarski sudija Alain Bieri izabran je od strane UEFA za glavnog delioca pravde na meču između Dunajske Strede i Partizana!

Crno-beli u Slovačkoj gostuju u četvrtak veče (20.45) i brane 1:0, a Bieriju će na terenu pomagati Marko Cirker i Giljerme Maire. Četvrti sudija biće Sven Volfensberger.

Što se tiče prvog sudija, Bierija, on je internacionalac od 2011. godine i jedan je od najboljih švajcarskih sudija. Doduše, pre dve godine su mu pretili smrću zbog odluka na meču između Bazela i Siona.

Tada je prvi čovek tamošnje sudijske organizacije Dani Vermelingen izašao u javnost i rekao da su putem mejla dobili pretnje za Bierija i da su odmah pozvali policiju koja je tada sprovela istragu.

Prethodne sezone Bieri je svirao 17 mečeva u Superligi Švajcarske, tri u Kupu i dve u Čelendž Ligi, kao i prijateljski meč između Portugalije i Andore (7:0). Svirao je ukupno osam penala i dao je dva crvena kartona.

Video: Konferencija Aleksandra Stanojevića posle pobede u prvom meču u kvalifikacijama za Ligu konferencije

(Telegraf.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA