Delije odale počast malom Stefanu koji je pregažen na pešačkom prelazu na Karaburmi

I sam Stefan je bio fudbaler...

  • 0

Navijači Crvene zvezde, popularne Delije, odale su na meču protiv Mladosti počast nedavno nastradalom dečaku Stefanu Baliću!

Delije su okačile transparent na severnoj tribini na kom je pisalo ime i prezime nesrećnog dečaka koji je tragično izgbuo život u desetoj godini, kada je na njega naleteo automobil na Karaburmi. Osim transparenta, Delije su skandirale i njegovo ime.

Podsetimo, vozač Lazar G. je u nedelju na pešačkom prelazu pokosio Stefana koji, nažalost, nije uspeo da se izvuče. Pored Stefana, na pešačkom su bili i njegov mlađi brat (4) i otac Mihailo koji je na dan sahrane tražio minut aplauza za svog sina od ljudi koji danima protestuju u ulici Marijane Gregoran.

- Hvala braćo i sestre. Bio je fudbaler. Molim vas večeras umesto minuta ćutanja, za minut aplauza. Nije doživeo da igra za to. Ljubi vas, Mihailo. I, hvala vam na svemu, ja nemam snage da dođem u tu ulicu - napisao je Mihailo na Fejsbuku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA