≫ 

Krenula multimilionska "Operacija Hari Kejn": Kapiten Engleske namerno nije došao na trening Pevaca

Očigledno je da ne želi više da nastupa za Totenhem

  • 1
Harry Kane, Hari Kejn

Foto: Tanjug/AP

Jedan od najboljih napadača današnjice Hari Kejn nije se pojavio ovog ponedeljka na treningu Totenhema, posle višemesečnih nagađanja oko njegove budućnosti.

Sjajni 28-godišnji golgeter trebalo je danas da se priključi saigračima posle kraćeg letnjeg odmora.

Podsetimo, Skaj Sports je još u maju ekskluzivno objavio da je Kejn odlučio da napusti Totenhem i da je o tome obavestio upravu kluba, a da su za kapitena Engleske zainteresovani Mančester Junajted, Mančester Siti i Čelsi.

Krajem juna Mančester Siti je ponudio 100 miliona funti Pevcima za kapitena Engleske.

Kejna u Totenhemu procenjuju na 120 miliona funti i žele da ga zadrže u klubu iako se veruje da napadač ima džentlmenski dogovor sa predsednikom Danijelom Levijem da ga puste ovog leta.

Levi, koji je tokom leta doveo nekadašnjeg sportskog direktora Juventusa Fabija Paratićija u klub, izjavio je u junu da razume Kejnovu frustraciju usled nedostatka trofeja, ali da ne vidi da neki drugi klub može da isplati obeštećenje koje Totenhem traži, a koje predstavlja realni vrednost Kejna.

S druge strane, predsednik Mančester Sitija Kaldun Al Mubarak izjavio je posle poraza u finalu Lige šampiona da bi njegov klub trebalo da bude "kompetitivniji i agresivan" na transfer pijaci ovog leta i da planira da pojača ekipu dovođenjem kvalitetnih igrača na ključnim pozicijama u timu.

"Građani" su vrlo blizu kupovine plejmejkera Aston Vile Džeka Griliša za 100 miliona funti, a ostaje nam da vidimo da li će Kejn biti šlag na letnjoj torti Pepa Gvardiole.

Video: Raketa zemlja-vazduh Dače Pantića iz slobodnjaka: Vezista s 30 metara dao jedan od golova sezone

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    2. avgust 2021 | 18:33

    Kejn bi realno, mnogo bolje pasao u ekipi Man. Junajteda, nego u Sitiju, iako će potpisati za ove druge. Junajted već ima 5-6 engleskih reprezentativaca i to bi mu bio zasigurno jedan veliki plus! Medjutim, veliku ulogu u svemu igra i novac…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA