"Eriksen je bio mrtav, odmah sam to znao": Napadač Barselone o hororu u Kopenhagenu

Martin Brajtvajt se prisetio nemilih scena sa "Parkena"

  • 0
Euro 2020, fudbal, fudbalska reprezentacija, Danska - Finska, Christian Eriksen, Kristijan Eriksen

Foto: Tanjug/AP

Prošlo je skoro dva meseca od nemilog događaja u Kopenhagenu kada je napadaču Danske Kristijanu Eriksenu pozlilo usred utakmice sa Finskom na "Parkenu" posle čega je vezista Intera jedva ostao živ.

Eriksenov saigrač iz nacionalnog tima Martin Brajtvajt evocirao je sećanja na taj nemili događaj i ispričao kako je mislio da je Eriksen mrtav na terenu.

- U jednom trenutku sam pogledao Eriksena i on je bio mrtav. Kada vidite mrtvo telo, nemate sumnju. Znate odmah da je neko mrtav, to je jasno. To sam ja video. Počeo sam da se molim - ispričao je Brajtvajt.

Eriksen se u ponedaljak vratio u Inter i predstoje mu pregledi koji će da pokažu da li i dalje može da igra fudbal. Prema važećim propisima u Italiji, sportisti kojima je ugrađen defibrilator, među kojima je i Danac, ne smeju da budu na terenu.

- Eriksen trenutno ne sme da igra fudbal. Ako mu uklone defibrilator, kao znak da je sa njim sve u redu, može da se vrati u Inter - izjavio je Franko Brakonaro iz FS Italije.

Video: Majstorija Tomanovića za vođstvo TSC-a protiv Kolubare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA