≫ 

Vazura posle remija Partizana u Sočiju: "Nadamo se da je sudijska nepravda bila slučajna"

Igrali smo dobru utakmicu, svaka čast momcima i nadamo se prolasku, iako Rusi imaju jako dobar tim, kaže prvi operativac kluba iz Humske

  • 12
Početak priprema FK Partizan Foto: Marko Jovanović

Zadovoljni su u Partizanu rezultatom prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija, jer smatraju da je remi sa Sočijem (1:1) klub približio konačnom cilju, tim pre što će se osluka o prolasku u plej-of doneti u Humskoj, gde će tim imati podršku navijača.

Generalni direktor Miloš Vazura je ponosan na igru i borbenost ekipe, ali žali zbog nepostojećeg penala koji su moldavske sudije poklonile Rusima i praktično otežale posao crno-belima.

- Pre svega bili su jako teški uslovi za igru, što nije moglo da se vidi na malim ekranima. Vlaga je bila neverovatna. Ako je tako bilo na tribinama i klupama da nije moglo da se diše, zamislite kako je bilo ekipama na terenu! Svaka čast što su sve izdržali, pored evidentne nepravde za koju se, nadamo, da je bila slučajna. Bilo je, doduše, više nepravdi na ovoj utakmici, ali se zaista nadamo da se više neće ponavljati. Igrali smo dobru utakmicu, svaka čast momcima - kaže generalni direktor Miloš Vazura.

- Očekuje nas sada Novi Pazar i revanš utakmica, na koju pozivamo navijače da dođu u što većem broju, jer će nam njihova podrška biti potrebna. Soči ima dobar tim, videli smo kakvi su. Raspolažu ogromnim budžetom i očekujemo u Beogradu, uz podršku navijača, povoljan rezultat.

Da li su isti uslovi kao i za Dunajsku Stredu, 50% kapaciteta stadiona?

Fudbal, FK Partizan, Vojvodina Foto: MN Press

- Da, a očekujemo da to bude ispunjeno.

Radi na pojačanjima ili se čeka da se prođe Soči?

- Jedan igrač je trebalo da dođe pre Sočija, ali nismo uspeli da dogovorimo. Nažalost, u tom timu su se povredila dva igrača na istoj poziciji i tim nije mogao da ga pusti, nije bila više bitna ni cifra. Nismo doveli igrača pre Sočija, ne možemo samim tim da ga registrujemo, onda smo zastali sa realizacijom i čekamo da vidimo šta i kako dalje.

Važno je znati da intenzivno tražimo, jer nažalost nismo doveli igrače koje smo planirali da dovedemo na početku prelaznog roka kojeg smo tada želeli. Zato sada hoćemo da dovedemo adekvatna pojačanja, a ne da dovedemo da bi neko rekao da smo doveli pojačanja.

Vazura kaže da se sa odlukom angažovanja neće žuriti, jer se pre svega gleda kvalitet.

- Kao što znate, Partizan je u poslednje vreme retko kad imao promašaje što se tiče stranaca, želimo da igrač koga dovedemo bude dobar. Na tome rade Ivica Iliev i Ivica Kralj, kao i ceo stručni štab. Očekujem od njih, ako se nađe neko adekvatno rešenje, da to realizuju do kraja prelaznog roka.

Kakav revanš očekujete u Beogradu?

- Žao mi je što su nam dali gol iz penala koji nije postojao. Ono što je sigurno, biće jako teška utakmica u Beogradu. Očekujemo veliku borbu 90 minuta, ali uz podršku naših navijača, mislim da će sve to biti mnogo bolje - zaključio je Miloš Vazura.

Video: Bruka u Sočiju, sudija pokrao Partizan i poklonio penal domaćinu: Faul nije bio ni blizu kaznenog

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Losmi

    6. avgust 2021 | 15:33

    Ja i dalje ne mogu da verujem da oni vode nas partizan...voleo bi da ispadnemo od socija i da odu na kraju svega i svih bruka do sad....mada pitanje je dali ce otici posle socija ako ispadnemo

  • Mile

    6. avgust 2021 | 15:40

    Ko vodi Partizan i Zvezdu u fudbalu i kosarci treba sve da nas je sramota sto smo to dozvolili ili jos gore sto cutimo...

  • Max

    6. avgust 2021 | 16:09

    Lopovi,lopovi sede nam u upravi....!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA