"Hoćemo Kejna, nećemo Mesija": Pep Gvardiola iznenadio odgovorom o dolasku Argentinca u Mančester

Podsetimo, Leo Mesi je od juče slobodan u izboru nove sredine

  • 2
Leo Mesi Foto: Tanjug / AP

Iako se Hari Kejn ranije danas oglasio porukom da ostaje u Totenhemu i da se od sutra priključuje treninzima, menadžer Mančester sitija, Pep Gvardiola rešio je da dodatno unese nemir na transfer pijacu izjavom da je zainteresovan za vrsnog napadača Pevaca, ali da pritom ne razmišlja previše o Lionelu Mesiju.

Već izvesno vreme se piše da je Siti na korak od toga da angažuje napadača Totenhema, ali za sada se po toj priči ništa konkretno nije ni dogodilo.

- Zainteresovani smo za Kejna, ali ako Spursi ne žele da pregovaraju, onda nemam ništa više da vam kažem - podvukao je Pep Gvardiola.

- Ako budu želeli, pokušaćemo da ga odvedemo. Ako su spremni da pregovaraju, Mančester siti i svi klubovi na svetu će želeti da dovedu Harija. Ponavljam, sve zavisi od Totenhema.

Po objavi Barselone o tome da ugovor sa Lionelom Mesijem nije produžen, logično pitanje bilo je da li će jedan od najboljih fudbalera sveta preći upravo u redove Mančester sitija.

- Bilo je to iznanđenje za sve, pa i za mene. Kao navijač, voleo bih da je završio karijeru tamo. Zahvaljujem mu što je Barselonu podigao na viši nivo i želim mu sve najbolje u nastavku karijere. Ali mi smo već dali novac za Džeka Griliša, koji će nositi broj 10. Verovali smo da će mesti ostati u Barseloni. Sada, ipak, Mesi nije u našim mislima - zaključio je Gvardiola.

Spekuliše se da će Argentinac samim tim karijeru nastaviti u Pari Sen Žermenu.

Video: Radnik sjajnom kombinacijom šokirao Kragujevac: Milovanović postigao prvi gol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA